Το Τατουάζ: Οι εφιαλτικές στιγμές της οικογένειας Μελά και τα βασανιστήρια (photos)
Media

Το Τατουάζ: Οι εφιαλτικές στιγμές της οικογένειας Μελά και τα βασανιστήρια (photos)

Το Τατουάζ: Η Αστυνομία δείχνει αδύναμη να προστατευθεί την οικογένεια Μελά από τη μανία του Ορφέα και η Μάρθα πέφτει στα χέρια του. Όσο εκείνη περνάει εφιαλτικές στιγμές, όμως, η Χριστίνα αποφασίζει να συνεργαστεί με την Τατιάνα και τον Σέκερη για να τον συλλάβουν.

Παράλληλα, ο Σωκράτης έπειτα από έναν ακόμη φόνο πηγαίνει μόνος του και παραδίνεται.

Η Μάρθα αγωνίζεται να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα, ενώ η οικογένεια της, που δεν ξέρει τι της έχει συμβεί, ανησυχεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους και ο Παύλος είναι σίγουρος πως εξαφανίστηκε επίτηδες για να τον εκνευρίσει.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία έχει καταλάβει πλέον ότι ο Ορφέας είναι πολύ πιο δαιμόνιος απ' ό,τι υπολόγιζαν και ο Σέκερης έχει έρθει σε απόγνωση, ξέροντας πόσο επικίνδυνος είναι όντας ελεύθερος. Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος.

Ωστόσο, ο νεαρός παθαίνει κρίση μετά τη δολοφονία και απο­φασίζει να πάει και να παραδοθεί στην Αστυνομία. Συγχρόνως, ο Σέκερης ανακαλύπτει ότι ο Τόνυ ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μα­ζί με την Τατιάνα.

Εκείνη χωρίς να έχει καταλάβει πως βρίσκε­ται υπό την παρακολούθηση του διοικητή της αναλαμβάνει την ανάκριση του Σωκράτη, ο οποίος βρίσκεται στο κρατητήριο. Το βράδυ, όμως, όταν επιστρέφουν στο σπίτι μαζί με τον Τό­νυ, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι. Το ζευγάρι βρίσκει έναν «κοριό» και υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκώ, Την κατηγορούν ευθέως, αλ­λά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέ­ζι θορυβεί τον Τόνυ. Την επόμενη μέρα και ενώ η Τατιάνα ψά­χνει τα ίχνη του Ορφέα» μια ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο της φέρνει αναπάντεχα νέα.

Η Χριστίνα καταδίδει τον Ορφέα

Η Χριστίνα πηγαίνει στην Αστυνομική Διεύθυνση αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Τότε, η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη, ο οποίος βρίσκεται στα Μετέωρα, οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσο περισ­σότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα.

Ο νεαρός, όμως, λίγο πριν πέσει στην παγίδα της αστυνομικής επιχείρησης πού έχει στηθεί, καταλαβαίνει από ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά και η μεγάλη καταδίωξη ξεκινά. Παρά τις προσπάθειες, της Αστυνομίας, ο Ορφέας καταφέρνει ακόμη μία φορά να γλιτώσει και να κρυφτεί στο σπίτι του Λευτέρη, όπου και του ζητάει να του βρει νέο κρησφύγετο. Η Τατιάνα, όμως, ακολουθεί τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της και δεν αργεί να βρεθεί και πάλι στα ίχνη του Ορφέα.

Ο τελευταίος, από την άλλη, πηγαίνει στο καινούρ­γιο σπίτι που του νοίκιασε ο Λευτέρης και ξεκινά να κάνει σχέ­δια. Στο Λονδίνο, η Νικόλ δίνει πληροφορίες στον Πέτρο για τη Μαργκώ, ελπίζοντας σε καλύτερη μεταχείριση από την Αστυνο­μία, δεν ξέρει όμως την πικρή αλήθεια και πόσο κινδυνεύει με αυτές τις αποκαλύψεις. Τις επόμενες μέρες, η Ελένη ετοιμάζεται να φύγει για τ Λονδίνο και συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθή­να. Κανείς, όμως, δεν έχει αντιληφθεί πως τους παρακολουθεί ο Ορφέας. Παράλληλα, η Χριστίνα προτείνει κάτι στην Τατιάνα που δεν το περιμένει κανείς.

Η δολοφονική δράση του Ορφέα και τα σχέδιά του αποκαλύπτονται λεπτομερώς στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved