«Αγκάθια» στα νέα πλάνα Acun – ΣΚΑΙ! Ποια ριάλιτι «παγώνουν»;
Media

«Αγκάθια» στα νέα πλάνα Acun – ΣΚΑΙ! Ποια ριάλιτι «παγώνουν»;

Στον «πάγο» έχει μπει η συμφωνία της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ ύστερα από σύμφωνη απόφαση τους να τα βάλουν όλα στο τραπέζι μέσα στον μήνα.

Αν και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία, υπάρχουν... αγκάθια στο να επέλθει τελική συμφωνία, καθώς ο σταθμός του Φαλήρου δεν θέλει να βγάλει την επόμενη σεζόν το «Survivor», ενώ έχει αποκλείσει το να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του καινούριο κύκλο του «Power Of Love».

Διαφωνίες όμως υπάρχουν και για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καθώς στον ΣΚΑΙ προγραμματίζουν να προβάλλονται λιγότερα επεισόδια την εβδομάδα από όσα θέλουν στην τουρκική εταιρία.

Πρόβλημα φαίνεται ότι έχει προκληθεί και με το «The Voice», καθώς η Acun Medya πιέζεται από την εταιρία που διακινεί τα δικαιώματα του για παραγωγή και του «The Voice Kids», με τα στελέχη του ΣΚΑΙ όμως να μη δίνουν το «πράσινο φως».

Έτσι, τα έχουν αφήσει όλα στον αέρα, με σκοπό να τα επανεξετάσουν μέσα στον μήνα και να πέσουν οι υπογραφές... για ό,τι συμφωνήσουν.

Στο παρασκήνιο πάντως, σύμφωνα με το Τηλέραμα, λέγεται πως στελέχη της τουρκικής εταιρίας έχουν κάνει επαφές και με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, διερευνώντας αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές την επόμενη σεζόν σε πολλά από όσα έχουν διαμορφωθεί στο τηλεοπτικό τοπίο!

Ποια είναι τα ριάλιτι που δεν θα ξαναδείς;

Για ρίξε μια ματιά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved