Οργή: Ο άγριος ξυλοδαρμός που θα σοκάρει τους τηλεθεατές (Photos)
Media

Οργή: Ο άγριος ξυλοδαρμός που θα σοκάρει τους τηλεθεατές (Photos)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδιο της σειράς «Οργή».

Οι εικόνες στα προσεχή επεισόδιο σοκάρουν με τους πρωταγωνιστές να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Η Μαρίνα εκμυστηρεύεται στον Γρηγόρη ότι ζήτησε από τον Παύλο να μην ξαναβρεθούν, καθώς δεν θέλει να δεθεί άλλο μαζί του η κόρη της. Τότε, εκείνος τη συμβουλεύει να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο Οδυσσέας δεν ζει πια και να επιστρέψει στην καθημερινότητα της.

Επιπλέον, της επισημαίνει ότι η παρουσία του Παύλου της κάνει καλό, καθώς έπειτα από χρόνια τη βλέπει να γελάει με την καρδιά της. Ταυτόχρονα, η Έλενα εξομολογείται στη Μαντώ πως φοβάται ότι ο Μάνος είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρίνα, με τη δεύτερη να ξαφνιάζεται και να τη ρωτάει αν της έχει πει κάτι.


Η Μαντώ την προτρέπει να χαλαρώνει και να του έχει εμπιστοσύνη, αλλά η Ελένη φοβάται μην έχει την ίδια τύχη με εκείνη. Δηλαδή να φάει τα χρόνια της μένοντας κολλημένη με έναν άντρα που δεν την αγαπά.

Από την άλλη, ο Παύλος έπειτα από πολύ ποτό καταλήγει στο σπίτι της Τατιάνας, π οποία φροντίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, ξυπνάει δίπλα της χωρίς να Θυμάται τίποτα.

Γυρνώντας στο σπίτι του τα ξημερώματα, συναντάει τυχαία τη Μαρίνα και τη Ζωή που πηγαίνουν στο σχολείο και αιφνιδιάζεται. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ακολουθεί τη συμβουλή του Σάιντ.


Δείτε τη συγκλονιστική συνέχεια στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved