The Voice: Πρώην παίκτρια «αδειάζει» το talent show: «Έχει χάσει κάπως την αίγλη του» (photos)
Media

The Voice: Πρώην παίκτρια «αδειάζει» το talent show: «Έχει χάσει κάπως την αίγλη του» (photos)

Τη γνωρίσαμε μέσα από The Voice και από εκεί κι έπειτα ξεχώρισε για τη φωνή και τις δυνατότητές της.

Όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο εν talent show και δεν δίτασε να ασκήσει τη δική της κριτική!

Η μουσική της πορεία ξεκινά το 2006, όταν τελειώνοντας το σχολείο και ούσα φοιτήτρια, αποφασίζει να πάει στο Ωδείο Αθηνών. Για αρκετά χρόνια και παράλ­ληλα με τις σπουδές της, κάνει διάφορες δουλειές προκειμένου να βγάζει το χαρ­τζιλίκι της. Δειλά-δειλά, ξεκινάει τις πρώ­τες της συνεργασίες πλάι στον Νίκο Βέρτη, τον Χρήστο Δάντη και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Τον χειμώνα του 2015 αποφασίζει να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του The Voice, ενώ φτάνει μέχρι τον ημιτελικό, αποσπώντας θετικές κριτικές τόσο από τους coaches όσο και από τους τηλεθεατές, που της στέλνουν μηνύματα και σχόλια.

«Το The Voice πλέον έχει χάσει κάπως την αίγλη του. Οτιδή­ποτε γίνεται κάθε χρόνο χωρίς διακοπή αποδυναμώνεται. Υπάρχουν πολλά μουσικά talent shows και τα παιδιά που συμμετέχουν δύσκολα ξεχωρίζουν» λέει με ειλικρίνεια.

Αντίθετα με πολλούς διαγωνιζόμενους, εκείνη δεν χά­θηκε στη λήθη του τηλεοπτικού χρόνου που της δόθηκε.

«Δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Έκανα συνέχεια ακροάσεις και σαφώς δεν περίμενα να πάω πρώτα στο The Voice για να με δουν και να κάνω μια δουλειά. Ουσιαστικά, η συμμετοχή μου βοήθησε ώστε να έχουν περισσότερες προβολές τα τραγούδια μου στο Υοutube, αλλά και στη συνεργασία μου με τον Σάκη Ρουβά στο Εstate, ο οποίος με είχε δει στο παιχνίδι. Με τον ΑΝΤ1 έχουμε άριστες σχέσεις» τόνισε.

Ποια όμως έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση που δεν περνά απαρατήρητη;

Η απάντηση στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved