«Η Οργή»: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί και το συμβόλαιο θανάτου (photos)
Media

«Η Οργή»: Οι ανοιχτοί λογαριασμοί και το συμβόλαιο θανάτου (photos)

Η νέα σειρά «Οργή» έχει καταιγιστικές εξελίξεις και συμβάντα απρόσμενα.

Ο Πέτρος και ο Λεωνίδας έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο πρώτος είχε ανακαλύψει ότι ο Λεωνίδας ήταν ο δολοφόνος της δικαστίνας και της κόρης της, δηλαδή της μη­τέρας και της αδελφής του Οδυσσέα, καθώς και την εμπλοκή του στην υπόθεση με τις παράνομες υιοθεσίες βρεφών.

Τότε ο Λεωνίδας απο­πειράθηκε να τον βγάλει από τη μέση, αλλά σκοτώθηκε μόνο η γυναίκα του και ο Πέτρος έμεινε καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αστυνομικού σώματος. Όπως έχουμε ήδη δει, από τη στιγμή που ο Οδυσσέας άρχισε να ψάχνει τον δολοφό­νο της μητέρας και της αδελφής του, ο Πέτρος μπήκε ξανά στο «παι­χνίδι» θέλοντας να δώσει μια παραδειγματική τιμωρία στον Λεωνίδα.

Τώρα, λοιπόν, ο Πέτρος προσεγγίζει τη σύζυγο του τελευταίου, τη Μα­ντώ, προκειμένου να εκμαιεύει πληροφορίες για όσα κάνει. Η περίερ­γη συμπεριφορά της γυναίκας, όμως, προβληματίζει τον Λεωνίδα, ο οποίος γίνεται η σκιά της. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας κι ενώ οι έρευνες για τον δολοφόνο της Τατιάνας βρίσκονται σε εξέλι­ξη, η Μαντώ ακούει τυχαία μία συζήτηση του Μάνου με τον Λεωνίδα στην οποία ο πρώτος τον κατηγορεί για τον φόνο της Τατιάνας.

Το σοκ για τη γυναίκα είναι μεγάλο σύμφωνα με το My Tv, ενώ σε συνάντηση της με τον Πέτρο, λίγο αργότερα, μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες. «Ο Λεωνίδας πριν από 30 χρόνια σκότωσε τη μητέρα και την αδελφή του Οδυσσέα και αυτό το ανακάλυψε ο Οδυσσέα ς. Έτσι, ο Λεωνίδας του έστη­σε παγίδα και τον έβαλε στη φυλακή. Ακόμα, ο άντρας σου είναι μπλεγμένος σε παράνομες υιοθεσίες βρεφών».

Η Μαντώ, ταραγ­μένη, πηγαίνει στο σπίτι της και μαζεύει κάποια πράγματα για να φύ­γει από εκεί, όπως ακριβώς τη συμβούλευσε ο Πέτρος. Ο Λεωνίδας, όμως, που την έχει παρακολουθήσει, απαιτεί να μάθει τι της είπε ο πρώην αστυνομικός. Εκείνη αρνείται να του πει και τότε ο Λεωνίδας της επιτίθεται.

Την επόμενη μέρα, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Πέτρο. Ένας αδίστακτος άντρας έπειτα από εντολή του Λεωνίδα φτάνει στο σπίτι του και απειλεί να τον σκοτώσει. «Αν τολμήσεις να πλησιάσεις ξανά τη Μαντώ, θα σε χώσω σε ένα χαντάκι και δεν θα σε βρει ποτέ κανείς!».

H σοκαριστική συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved