«Elif»: Η αρχή του τέλους και ο τραγικός θάνατος (photos)
Media

«Elif»: Η αρχή του τέλους και ο τραγικός θάνατος (photos)

Ένα μεγάλο κεφάλαιο ολοκληρώνεται στη σειρά «Ελίφ» και προκαλεί σοκ!

Ο Νετζντέτ συλλαμβάνεται έπειτα από καταγγελία του Κενάν. Ο επι­χειρηματίας οδηγείται στη φυλακή γνωρί­ζοντας πια πως οι κατηγορίες εναντίον του είναι βαριές και πολύ δύσκολα θα αφεθεί ελεύθερος.

Παράλληλα, η Γκοντζα διώχνει από το σπίτι της την Αρζού απειλώντας την πως αν δεν φύγει θα την καταγγείλει στην Αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο Ερκούτ επισκέ­πτεται τον Νετζντέτ στο φυλακή και εκεί­νος του ζητάει να παρακολουθεί την Γκον­τζα και να του αναφέρει το κάθε βήμα που κάνει. Όταν ο Ερκούτ επιστρέφει στο σπίτι, γίνεται έξαλλος μόλις βλέπει εκεί τον Σερντάρ.

Ο Ερκούτ λέει στην Γκοντζα και στον Σερντάρ να μην πιέζουν την τύχη τους και πως από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να τους βοηθάει. Την ίδια ώρα, η Ασουμάν κρύ­βεται σε ένα σπίτι που νοίκιασε ο Ερκούτ, ενώ η Αρζού δεν έχει πια καθόλου χρήμα­τα και δεν ξέρει τι να κάνει.

Συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να της βρει ένα σπίτι για να μείνει. Ο άντρας την πηγαίνει εκεί που μένει και η Ασουμάν και χωρίς να έχει άλλη επιλογή αναγκάζεται να μείνει μαζί της. Την επόμενη μέρα, η Γκ;oντζα κάνει μια προσφο­ρά στον Ιρφάν, τον δικηγόρο του Νετζντέτ, και εκείνος δεν μπορεί να της αρνηθεί.

Συγκεκριμένα, του ζητάει να συνωμοτήσουν έτσι ώστε η περιουσία του Νετζντέτ να πε­ράσει στην ίδια. Ο Ερκούτ, λίγη ώρα αργό­τερα και χωρίς να έχει ιδέα για το τι ετοιμά­ζει η Γκοντζα, επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλη­μα με τη σύζυγο του.

Η ανατρεπτική εξέλιξη και ο τραγικός θάνατος

Η Τουγκτσέ και η Ελίφ παίζουν στην αυλή του σπιτιού της Μελέκ τη στιγμή που π τελευταία με τον Κενόν βρίσκονται στο σπί­τι και μιλούν. Η Ελίφ μπαίνει για μια στιγμή μέσα για να φάει κάτι, αλλά όταν επιστρέφει στην αυλή δεν υπάρχει πουθενά η Τουγκ­τσέ.

Αμέσως ενημερώνει τους γονείς της και οι τρεις τους αρχί­ζουν να αναζητούν τη μικρή. Το μυαλό τους πάει κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο μετά και την περιπέτεια της Ελίφ τους προη­γούμενους μήνες, αλλά δεν γνωρίζουν πως η Αρζού άρπαξε την Τουγκτσέ προκειμένου να εκβιάσει τον Κενάν.

Η γυναίκα μετα­φέρει την Τουγκτσέ στοσπίτι που μένει με την Ασουμάν. Η τελευ­ταία, όμως, συνειδητοποιεί πως ο Κενάν δεν ξέρει ότι η κόρη του είναι μαζί με την Αρζού. Η μικρή χαίρεται όταν βλέπει την Ασου­μάν, ολλά εκείνη ξαφνιάζεται από την παρουσία της.

Ο Κενάν, από την άλλη, καταγγέλλει την εξαφάνιση της κόρης του στην Αστυ­νομία, ενώ ενημερώνει και τον Σελίμ και όλοι στο κτήμα ανησυ­χούν. Παράλληλα, ο Σερντάρ πηγαίνει να δει την Γκόντζα και εκεί­νη του λέει πως έχει πείσει τον Ιρφάν για το σχέδιο της.

Ο Σερντάρ νιώθει άβολα με την εμμονή της Γκοντζα μετά χρήματα, αλλά δεν δίνει συνέχεια στο θέμα. Ο δικηγόρος, λίγη ώρα αργότερα, δίνει στην Γκόντζα να υπογράψει τα χαρτιά μεταβίβασης της περιουσίας του Νετζντέτ στο όνομα της, αλλά γιο να ολοκληρωθεί η διαδικασία χρειάζονται και την υπογραφή του επιχειρηματία.

Ο Ιρφάν λέει στην Γκοντζα πως θα το χειριστεί εκείνος και το απόγευμα επισκέπτεται στη φυλακή τον Νετζντέτ. Ο τελευταίος πέφτει στην παγίδα του δικηγόρου και της γυναίκας του και υπογράφει τα έγ­γραφα, νομίζοντας πως υπογράφει κάτι άλλο. Την επόμενη μέρα, ο Ερκούτ υποψιάζεται πως ο Ιρφάν και η Γκοντζα κάτι σχεδιάζουν και πηγαίνει στη φυλακή να προειδοποιήσει τον Νετζντέτ.

Η συγκλονιστική είδηση και το τραγικό συμβάν αποκαλύπτονται στην ακόλουθη gallery…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved