«Η κόρη μου»: Ώρες αγωνίας και θύματα απαγωγής (photos)
Media

«Η κόρη μου»: Ώρες αγωνίας και θύματα απαγωγής (photos)

Οι εξελίξεις στη σειρά «Η κόρη μου» είναι καταιγιστικές και καθηλώνουν.

Ο Ντεμίρ καλείται να αντιμετωπίσει διάφορες δύσκολες καταστάσεις που αφορούν την υγεία της Οϊκιού, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της, αλλά και σχετικά με τον Ουγούρ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Τζεμάλ, είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του.

Ο Ουγούρ αποκαλύπτει στον Ντε­μίρ ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος και πως ο Τζεμάλ με τον Αχμέτ συνεργά­στηκαν για να το ρίξουν πάνω του και να χαλάσουν τη φιλία τους. Εν τω μετα­ξύ, το γεγονός ότι ο Τζεμάλ ψάχνει το παρελθόν για να αποδείξει στον Ντεμίρ τα λεγόμενα του δεν αρέσει καθόλου στον πραγματικό δολοφόνο του πατέ­ρα του Ντεμίρ, τον Αχμέτ.

Ο τελευταίος δίνει εντολή να απαγάγουν τον Τζε­μάλ και να τον βγάλουν από τη μέση. Μόνο που αυτό συμβαίνει την ημέρα που ο τελευταίος πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για τη μεταμόσχευση του μυελού των οστών της Οϊκιού, μιας και είναι συμβατός δότης.

Την ίδια μέ­ρα, ο Ντεμίρ και ο Ουγούρ αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και για σώσουν τον Τζεμάλ. Όπως και γίνεται. Φτάνουν στο σημείο όπου κρατείται ο Τζεμάλ και καταφέρνουν να τον ελευθερώσουν. Λίγο πριν φύ­γουν, όμως, ο Αχμέτ πυροβολεί τον Τζεμάλ. Ο Ντεμίρ τον μεταφέρει στο νο­σοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα συνέρχεται και γίνεται κανονικά η μετα­μόσχευση.

Την επόμενη μέρα, ο Αχμέτ συνεχίζει το σχέδιο εκδίκησής του και δίνει εντολή να κάψουν το σπίτι του Ντεμίρ. Ο τελευταίος μαθαίνει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα εναντίον του και ορκίζεται να τον τιμωρήσει. Ετσι, Ντεμίρ, Ουγούρ και Τζεμάλ συνεργάζονται για να καταστρέψουν μία μεγάλη δουλειά του Αχμέτ και κατ' επέκταση του Αρίφ, καλώντας την Αστυνομία.

Κι ενώ ο Αχμέτ προσπαθεί να ξεφύγει, δίνει εντολή σε κάποιους από τους άντρες του να πάνε στο σπίτι στο οποίο βρίσκονται η Τζαντάν, η Οϊκιού και η Σεβγκί και να τις απαγάγουν.

Το επόμενο πρωί, λοιπόν, οι δύο γυναίκες και η Οϊκιού βρίσκονται αντιμέτωπες με τους απαγωγείς τους, οι οποίοι τις μετα­φέρουν σε ένα απομονωμένο σπίτι. Τότε εμφανίζεται εκεί ένας μυ­στηριώδης άντρας, ο Ρεσάτ, ο οποίος είναι το αφεντικό του Αχμέτ. Η Τζαντάν ζητάει να μάθει τι συμβαίνει και ο άντρας της απαντά: «Το λάθος το έκανε ο σύζυγος σας. Ο Ντεμίρ μου χρωστά κάτι και θα μου το δώσει!».

Στη συνέχεια, ο ίδιος τηλεφωνεί στον Ντεμίρ: «Δεν έχει σημασία ποιος είμαι. Θα μου δώσεις τα χρήματα της παρά­δοσης που έχασα χθες εξαιτίας σου και εγώ θα ελευθερώσω την κόρη σου και τις άλλες».

Η συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved