Γιάννης Πλούταρχος: Κι όμως κυκλοφόρησε βινύλιο για πρώτη φορά (photos)
Media

Γιάννης Πλούταρχος: Κι όμως κυκλοφόρησε βινύλιο για πρώτη φορά (photos)

Σε μία μοναδική sold out συναυλία απονεμήθηκε στον Γιάννη Πλούταρχο ο πλατινένιος δίσκος για τις πωλήσεις του δίσκου «Τραγούδια Ακατάλληλα»

Ο εν λόγω δίσκος που κυκλοφορεί από την Panik Platinum παρουσιάστηκε και σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου στην οποία είναι πλέον διαθέσιμος!

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής γιόρτασε τη μεγάλη του επιτυχία έχοντας στο πλευρό του τους συντελεστές του δίσκου, την οικογένειά του, το team της δισκογραφικής του εταιρείας, αλλά και εκατοντάδες θαυμαστές του, που γέμισαν ασφυκτικά το χώρο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας για να τον απολαύσουν από κοντά.

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε o Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος παρέδωσε στον Γιάννη Πλούταρχο και το βινύλιο. Συγκινημένος, ο αγαπητός καλλιτέχνης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του «Τραγούδια Ακατάλληλα» και την δισκογραφική του και χαρακτήρισε «σπουδαίο δώρο» την κυκλοφορία του βινυλίου, του πρώτου στην πολυετή καριέρα του.

Για τη συμβολή τους στην επιτυχία του δίσκου τιμήθηκαν όλοι οι συντελεστές του, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο.

Η λαμπερή βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο να παρασύρει τους παριστάμενους με ένα μοναδικό live, ερμηνεύοντας κάποιες από τις επιτυχίες του δίσκου και παλιότερα τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved