Άγριες Μέλισσες: Κόλλησες; Πού να δεις και ποιον υποδύεται στη σειρά (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Κόλλησες; Πού να δεις και ποιον υποδύεται στη σειρά (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Είναι από εκείνες τις στιγμές που ψάχνεις κάτι άλλο και μπροστά σου «σκάει» αυτό το υπερθέαμα και λες «δε μπορεί, δε γίνεται να είναι αυτός».

Κι όμως αυτός ο τύπος που μόλις «έσκασε» μπροστά σου είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Είναι ο ηθοποιός που άνετα θα ήθελες να σου ρίξει μια ματιά, όπως έκανε στη Λενιώ και τον ερωτεύτηκε. Στη σειρά υποδύεται ένας από τους Σεβαστούς. Τους καλόκαρδους όμως… είναι αδερφός του Γιάννου και ναι, όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, είναι ο Λάμπρος Σεβαστός, ο δάσκαλος του χωριού.

Είναι ένας έντιμος άνθρωπος, σοβαρός και μετρημένος με προοδευτικές ιδέες. Αν και χαμηλών τόνων, δεν θα διστάσει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στο θείο του Δούκα Σεβαστό και να υπερασπιστεί όσα ο ίδιος πιστεύει. Πριν φύγει για σπουδές ήθελε να παντρευτεί την Ελένη.


Όμως οι πατεράδες και των δυο είχαν αντίθετη γνώμη. Εκείνος έφυγε με την υπόσχεση να γυρίσει και να την κλέψει αλλά, δεν κράτησε τον λόγο του.


Κι επειδή σε αυτή τη σειρά δεν πρόκειται να τον δεις χωρίς κοστούμι, τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχουμε, κάναμε μια βόλτα στο Instagram του Δημήτρη Γκοτσόπουλου, του Λάμπρου από τις «Άγριες μέλισσες»και δες τι ωραία πράγματα έχουμε για τα μάτια σου μόνο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved