Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη αγωνία – Δε φαντάζεστε τι θα συμβεί (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη αγωνία – Δε φαντάζεστε τι θα συμβεί (photos)

Σκηνές γεμάτες δράση και αγωνία αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Οι μέρες περνούν και η ζωή της Κάτιας γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη... Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τη γυναίκα να υποφέρει από την παράλογη και ασφυκτική συμπεριφορά του Νίκου. Συγκεκριμένα, ο άντρας της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας και της ζητάει εκβιαστικά να απομακρύνουν τον Αργύρη από τη ζωή τους. Λίγη ώρα αργότερα, ο τελευταίος πηγαίνει ξανά στο κτήμα και τότε, παρατηρώντας τη συμπεριφορά της Κάτιας, αντιλαμβάνεται πως κάτι την απασχολεί. Ο ίδιος της ζητάει επίμονα να του πει αν ο Νίκος της φέρεται βίαια, αλλά εκείνη αρνείται τα πάντα και προσπαθεί να τον πείσει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Την επόμενη μέρα ο Νίκος βλέπει ξανά τον Αργύρη στο κτήμα του και εξοργίζεται. Ο άντρας, μη μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του, δείχνει στον Αργύρη το απειλητικό του πρόσωπο. Η συμπεριφορά του Νίκου πεισμώνει ακόμα περισσότερο τον Αργύρη, ο οποίος αποφασίζει να γίνει σκιά της Κάτιας νύχτα μέρα, καθώς είναι βέβαιος πως η ζωή της κινδυνεύει.

Γυναίκα χωρίς όνομα

Την ίδια στιγμή, στο μυαλό της Κάτιας έρχεται η εικόνα της Μαρίνας. Η γυναίκα πλέον θυμάται τα πάντα και σκέφτεται με ποιο τρόπο θα φύγει από την κόλαση της! Η αφορμή δεν αργεί να έρθει καθώς ο Νίκος της ανακοινώνει πως πρέπει να φύγει καθώς έχει μια δουλειά στην Αθήνα. Η Κάτια του ζητάει να την πάρει μαζί της, έχοντας στο μυαλό της να ψάξει κρυφά για τη Μαρίνα. Ο Νίκος, αν και στην αρχή είναι διστακτικός, στο τέλος δέχεται.

Η συνέχεια στις παρακάτω εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved