Έρωτας μετά: Δε φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη ηθοποιό έχει συγγένεια η «Άντι» (photos)
Media

Έρωτας μετά: Δε φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη ηθοποιό έχει συγγένεια η «Άντι» (photos)

Έρωτας μετά: Η Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά ανήκει στη νέα ελπιδοφόρα γενιά ηθοποιών.

Η «Άντι» της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας μετά» του ALPHA, μιλά για το πότε εισέβαλε η υποκριτική στη ζωή της, τι ονειρευόταν να γίνει όταν ήταν μικρή και για την οικονομική κρίση που την ανάγκασε να αφήσει τις σπουδές της στο Λονδίνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

-Μικρή τι ονειρευόσασταν να γίνετε όταν μεγαλώσετε;

«Μου άρεσε πάρα πολύ να ζωγραφίζω. Ο πατέρας μου μου έπαιρνε κάθε εβδομάδα καινούργιο μπλοκ ζωγραφικής. Βέβαια, η μαμά μου πάντα λέει ότι το πρώτο πράγμα που είπα όταν με ρώτησαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω, είναι ψαράς!».

-Η υποκριτική πότε εισέβαλε στη ζωή σας;

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν με τις ξαδέλφες μου να ντυνόμαστε με ρούχα της θείας μου και να παίζουμε ρόλους. Μετά μου πήραν και μια κάμερα και φτιάχναμε και ταινίες. Ατέλειωτες ώρες γέλιου».

-Από την αδελφή του παππού σας, επίσης ηθοποιό, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, τι αναμνήσεις κρατάτε;

«Είναι ένας τεράστιος θησαυρός. Την αγαπάω και την εκτιμάω ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη. Τη θαυμάζω επίσης για τη δύναμη και το τσαγανό της. Στο σπίτι της, έχω ακούσει αμέτρητες ιστορίες για το θέατρο».

Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

-Επιστρέψατε από το Λονδίνο, λόγω της οικονομικής κρίσης;

«Ξεκάθαρα. Από μικρή είχα όνειρο να ζήσω έξω. Δεκαοκτώ χρόνων, πρώτη φορά μόνη μου, σε άλλη χώρα, να σπουδάζω θέατρο! Αυτός ο ένας χρόνος στο Λονδίνο ήταν για μένα σαν όνειρο. Σπούδαζα αυτό που αγαπούσα στη Βασιλική Ακαδημία Θεάτρου της Αγγλίας. Δυστυχώς, εκείνη τη χρονιά τριπλασιάστηκαν τα δίδακτρα στα αγγλικά πανεπιστήμια και επίσης η κρίση είχε γονατίσει την οικογένεια μου οικονομικά και δε μπορούσαν πλέον να με στηρίξουν. Πήρα την απόφαση να γυρίσω Ελλάδα για το καλοκαίρι. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Θέατρο Τέχνης».

-Υπήρξαν στιγμές που σας φόβισαν οι επιλογές σας;

«Καθημερινά αμφισβητώ επιλογές μου, νομίζω πως είναι ανθρώπινο. Εντέλει, όμως, δεν μετανιώνω για τίποτα», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved