Άγριες Μέλισσες: Εκταφή - Σοκ! Ξεθάβουν τον Γιάννο (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Εκταφή - Σοκ! Ξεθάβουν τον Γιάννο (photos)

Μία εξέλιξη που κανείς δεν περιμένει πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Σαν κεραυνός εν αιθρία αναμένεται να πέσει στο Διαφάνι η είδηση πως ένας ιατροδικαστής θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Γιάννου και να κάνει εκταφή στο άψυχο σώμα του για να εξετάσει αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία.

Ο θάνατος του Γιάννου έφερε στο Διαφάνι νέες κόντρες, αποκαλύψεις αλλά και πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις. Ο Δούκας μετά την ομολογία του ανι­ψιού του πως εκείνος σκότωσε τον Σέργιο έβγαλε από το μυαλό του πως μπορεί το έγκλημα να το διέπραξαν οι αδελφές Σταμίρη.

Ωστόσο, πριν από λίγα επεισόδια ένας ιατροδικαστής κατάφερε να τρομοκρταήσει τον Σεβαστό όταν ήθε­λε να διερευνήσει περισσότερο την υπόθεση της «αυτοκτονίας» του Γιάννου. Και τό­τε, όμως, σ Δούκας κατάφερε με σκληρό εκβιασμό να του κρατήσει το στόμα κλει­στό και να τον αναγκάσει να μην ανοίξει ξανά την υπόθεση!

Όλα, όμως, πρόκειται να ανατραπούν στα επόμενα επεισόδια καις τις παρακάτω φωτογραφίες βρίσκονται οι εξελίξεις που θα καθηλώσουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved