GNTM: Τα «καυτά» ειδύλλια του ριάλιτι μοντέλων (Photos)
Media

GNTM: Τα «καυτά» ειδύλλια του ριάλιτι μοντέλων (Photos)

GNTM: Το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του και η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει.

Όμως στα παρασκήνια του ριάλιτι μοντέλων τα κορίτσια ζουν τους έρωτες τους.

Τα μοντέλα έχουν επιστρέψει στις καθημερινές τους συνήθειες και οι βραδινές έξοδοι «δίνουν και παίρνουν».


ΑσημίναΝώντας Παπαντωνίου
Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ασημίνα σε γνωστό στο Κολωνάκι μαζί με τον πρώην της Ιωάννας Τούνη, τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου και από τότε, οι φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι οργιάζουν.


Κάτια Γιάννης Χαλβατζής
Πριν από λίγες ημέρες, η Κάτια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του άνδρα που της έχει «κλέψει» την καρδιά.

Η Κάτια πήρε τον αγαπημένο της, Γιάννη Χαλβατζή, και πήγαν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Ποιος είναι όμως ο σύντροφος του μοντέλου; Ο 34χρονος, με καταγωγή από τη Χαλκίδα, ασχολείται με τις επιχειρήσεις και διατηρεί μαγαζιά στην πρωτεύουσα του νομού Ευβοίας αλλά και στη Μύκονο μαζί με τους γονείς του.

Όσο βρισκόταν στον γυναικείο διαγωνισμό, εκείνος δε σταμάτησε να τη στηρίζει και να πανηγυρίζει για τις νίκες της. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το ζευγάρι εί¬ναι full in love αφού καθ' όλη τη διάρκεια της βόλτας τους δε σταμάτησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.


ΣουζάναGio Melody
Τη Σουζάνα Κοουλ τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του GNTM 2. Μάλιστα, η παίκτρια ήταν από εκείνες που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα τόσο με την εξωτερική της ομορφιά όσο και με τη διπλή της αποχώρηση, βγήκε, μπήκε και ξαναβγήκε.

Η Σουζάνα, πριν από λίγες μέρες συμμετείχε σε επίδειξη μόδας στο Ζάπ¬πειο, στο πλαίσιο της AXDW, και εκεί βρέθηκε για να τη χειροκροτήσει ο σύντροφος της, ο ράπερ Gio Μelody.

Το ζευγάρι, μάλιστα, πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό για τους φωτογράφους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved