Έρωτας μετά: Ο Κωνσταντίνος επικοινωνεί με τη Άννα (photos)
Media

Έρωτας μετά: Ο Κωνσταντίνος επικοινωνεί με τη Άννα (photos)

Έρωτας μετάΗ Φάνη, εκτός από νοσοκόμα του Κωνσταντίνου, αποδεικνύεται πως είναι και συνεργάτις εκείνων που απήγαγαν την Άννα.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος έρχεται σε επαφή μαζί της και διαπιστώνει πως είναι ζωντανή. Παράλληλα, από τη βαλλιστική εξέταση προκύπτει πως η Μάγδα δεν πυροβόλησε τον Σωκράτη και πως καλύπτει κάποιον άλλο.

Η αποκλειστική νοσοκόμα του Κωνσταντίνου, όταν μένουν μόνοι τους, του αποκαλύπτει ότι η Άννα είναι ζωντανή. Εκείνος σοκάρεται με την είδηση και χαίρεται ταυτόχρονα. Ομως η γυναίκα του λέει πως αν αποκαλύψει την αλήθεια πουθενά θα τη σκοτώσουν. Εν τω μεταξύ, και ενώ η Μάγδα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση μετά την ομολογία της πως σκότωσε τον Σωκράτη, βγαίνουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται, καθώς τα αποτελέσματα αποδεικνύουν πως το όπλο της γυναίκας δεν έχει εκπυρσοκροτήσει ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο καιρό κάποιον καλύπτει και πως άλλος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του άντρα.

Την ίδια στιγμή, ο Παπαδόπουλος καταφέρνει να ξεφύγει από το σπίτι της Ιτιάς. Αμέσως ζητάει να συναντηθεί με τον Τόνι στον οποίο δίνει το κινητό που βρήκε προκειμένου να μάθει το περιεχόμενο του αλλά και σε ποιον ανήκει. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αντιγόνη επιστρέφει και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κωνσταντίνο για πρώτη φορά μετά την ημέρα που επανήλθε από το κώμα. Εκείνος, όμως, πλέον ξέρει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Τόνι λέει μερικές πολύ χρήσιμες πληροφορίες στον Παπαδόπουλο. Του δίνει μία διεύθυνση που ίσως βρει πολλά στοιχεία και εκείνος σπεύδει εκεί. Πράγματι, συναντάει τη γυναίκα που φυλάει την Άννα. Εν τω μεταξύ, η Νόρα μαθαίνει πως εξαφανίστηκε ένα μικρό κορίτσι στο χωριό και επισκέπτεται τη Λαμπρινή, ενώ την ίδια στιγμή ο Τόνι πηγαίνει στον Γιώργο το βίντεο από την κάμερα της εταιρείας που δείχνει τη γυναίκα με την κουκούλα. Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος πιέζεται καθημερινά από την αποκλειστική νοσοκόμα που γνωρίζει την αλήθεια. Η ψυχολογία του είναι άσχημη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον Γεράσιμο.

Τότε, όμως, ο νεαρός, ανησυχώντας για τον πατέρα του, αναγκάζεται να ζητήσει την υποστήριξη της Λίζα. Έξι μήνες πριν συμβεί το ατύχημα που τους άλλαξε τη ζωή, η Άννα και ο Κωνσταντίνος διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας απ' τον άλλον και συνειδητά πλέον η σχέση τους ξαναρχίζει.

Η Φάνη αρχίζει να εκβιάζει τον Κωνσταντίνο και του ζητάει να της δώσει 10.000 ευρώ, προκειμένου να κρατήσει η συμμορία την Αννα ζωντανή. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, εκτελώντας τις οδηγίες του Σταύρου, πηγαίνει στο γραφείο του Παπαδόπουλου με σκοπό να τον σκοτώσει. Το σχέδιο του, όμως, ανατρέπεται, όταν εκεί πέφτει πάνω στην Όλγα. Ταυτόχρονα, η Αλίκη ανακρίνεται από τον Τόνι σε σχέση με τη δολοφονία του Λαντάνη και ο αστυνομικός την πιέζει να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει.

Παράλληλα, η Νόρα φροντίζει τον Γιώργο στο νοσοκομείο, όταν ένα ξαφνικό τηλεφώνημα τη βάζει και πάλι σε δράση. Η κοπέλα, προσπαθώντας να βρει το εξαφανισμένο κορίτσι, πηγαίνει και πάλι χωριό, όπου δέχεται τη βοήθεια της Λαμπρινής και του Αποστόλη. Την επόμενη μέρα, ο Κωνσταντίνος απαιτεί από τη Φάνη να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Αννα καθώς μόνο τότε θα της δώσει τα χρήματα που του ζήτησε. Και εκείνη δέχεται. Την ίδια ώρα, ο Ηλίας συναντάει την καινούργια εκπρόσωπο του Αφεντάκη και ανανεώνει τη συμφωνία μαζί της.

Από την άλλη, ο Χρήστος και η Ηλέκτρα απολαμβάνουν τον ερωτά τους μέχρι τη στιγμή που ένα απειλητικό σημείωμα ταράζει την ηρεμία τους και τους βάζει σε σκέψεις. Έξι μήνες πριν από το ατύχημα, η Άννα εξομολογείται στον Δημήτρη πως έχει αρχίσει και πάλι να βλέπει τον Κωνσταντίνο. Και ενώ το παράνομο ζευγάρι περνάει ξανά πολλές ώρες μαζί κρυφά από όλους, πιάνεται επ' αυτοφώρω σε ένα καφέ από τον Χρήστο.

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved