Έρωτας Μετά: Η Αντιγόνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας (photos)
Media

Έρωτας Μετά: Η Αντιγόνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας (photos)

Έρωτας Μετά: Η ζωή του Κωνσταντίνου και του Ηλία αλλάζει για πάντα όταν ανακαλύπτουν πως είναι αδέλφια. Ωστόσο, αυτή η αποκάλυψη επηρεάζει πολύ την Αντιγόνη, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί την προδοσία του Λύσανδρου και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

H μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη και κανείς δεν είναι σίγουρος πια για όσα γνωρίζει. Αυτή τη φορά, η ζωή της Αντιγόνης ανατρέπεται, καθώς μαθαίνει πως ο Λύσανδρος στο παρελθόν την πρόδωσε.

Η αποκάλυψη πως ο Ηλίας δεν είναι ανιψιός αλ­λά γιος του Λύσανδρου, καθώς εκείνος δια­τηρούσε κρυφό δεσμό με την Ελένη, τη μη­τέρα του Ηλία, πέφτει σαν βόμβα. Ο Κων­σταντίνος καταφέρνει και διαχειρίζεται την κατάσταση και ζητάει από τον Ηλία να κάνουν ακόμη ένα τεστ ΟΝΑ που να αποδεικνύει τη συγγένεια τους, αυτή τη φορά σε δική του κλι­νική.

Η Αντιγόνη μαθαίνει τις εξελίξεις και κα­ταρρέει. Δεν μπορεί να δεχτεί πως ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν την έχει προδώ­σει επανειλημμένως. Η ψυχολογία της είναι σε άθλια κατάσταση και κλείνεται στον εαυ­τό της. Κανείς δεν καταλαβαίνει πως χρειά­ζεται βοήθεια και φτάνει στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της.

Η συνέχεια στο φωτογραφικό άλμπουμ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved