Άγριες Μέλισσες: Ράκος ο Λάμπρος όταν μαθαίνει για τον γάμο της Λενιώς με τον Κυπραίο (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ράκος ο Λάμπρος όταν μαθαίνει για τον γάμο της Λενιώς με τον Κυπραίο (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να καταστρέψει την ευτυχία του με την Ασημίνα και πηγαίνει τη Δράσω να κάνει έκτρωση. 

Παράλληλα, η Ελένη δέχεται την πρόταση γάμου του Κυπραίου, αλλά η Ασημίνα θέλει πάση θυσία να την εμποδίσει, καθώς ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για εκείνον.

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδελφού του με τη διαθήκη. Τότε, ο Λάμπρος εξοργισμένος αποφασίζει να αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας για πρώτη φορά ύστερα από καιρό νιώθει ευτυχισμένος. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας από τη Δρόσω πως έμεινε έγκυος την ημέρα, που έκαναν έρωτα. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ' το να... τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στη νιόπαντρη Πηνελόπη για ν' απαλλαγεί μια και καλή απ' τον Κλεομένη.

Η Ελένη, από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η μεγάλη αδελφή Σταμίρη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της και ανακοινώνει στον Κυπραίο πως δέχεται να τον παντρευτεί. Ο άντρας, μάλιστα, καταφέρνει να την πείσει να κάνουν έναν κανονικό γάμο με τους φίλους και την οικογένεια της.

Ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Ελένη παντρεύεται

Η Μυρσίνη μαθαίνει πως ο Κυπραίος παντρεύεται με την Ελένη και δεν είναι διατε­θειμένη να του το κάνει εύκολο. Χωρίς να χάσει χρόνο, πηγαίνει να τον βρει χωρίς να αντιληφθεί, όμως, ότι η Ασημίνα την ακολουθεί. Η τελευταία, συγκλονισμένη, βλέπει την πεθερά της με τον Κυπραίο και αποφασίζει να αποκαλύψει.τα πάντα στην Ελένη, καθώς πιστεύει πως η αδελφή της κινδυνεύει μαζί του.

Εν τω μεταξύ, ο Τόλλιας απο­κτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα με την Ουρανία, ενώ ο Κυριάκος είναι αποφα­σισμένος να την κερδίσει πάλι και επιστρέφει στο σπίτι τους με το ζόρι. Παράλληλα, ο Κλεομένης και η Πηνελόπη γυρίζουν από το γαμήλιο ταξίδι και ο πρώτος δείχνει την πρόθεση του να υποστηρίξει τον Κωνσταντή.

Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος με τη Δράσω πηγαίνουν κρυφά στον γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα στην εγκυμοσύνη που μπορεί να τους διαλύσει όλους. Από την άλλη, η Ελένη δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πείσουν και άλλους αγρότες για τη δημιουργία ενός συνε­ταιρισμού που θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στη βιομηχα­νική ζώνη. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved