Έρωτας Μετά: Ένα βίντεο της Άννας σπέρνει τον πανικό (photos)
Media

Έρωτας Μετά: Ένα βίντεο της Άννας σπέρνει τον πανικό (photos)

Έρωτας Μετά: Ο Χρήστος ενημερώνεται πως ένα βίντεο με την Άννα έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας και αποφασίζει να αρχίσει τις έρευνες για να μάθει τι έχει συμβεί.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος έρχεται σε έντονη ρήξη με τον Ηλία και ο τελευταίος αποφασίζει να κάνει τεστ DΝΑ, γιο να αποδείξει πως είναι αδέλφια.

Η Αστυνομία ειδοποιεί τον Χρήστο και την Ηλέκτρα πως πρέ­πει να πάνε αμέσως εκεί. Φτάνοντας, ακούν σοκαρισμέ­νοι ένα απόσπασμα από το τηλεφώνημα που έκανε η Άν­να στην Αστυνομία κατά το οποίο ζητούσε βοήθεια και όλοι διαπι­στώνουν πως η γυναίκα είναι ζωντανή.

Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος και ο Θοδωρής βρίσκονται στο δάσος και ψάχνουν προκειμένου να τη βρουν πριν από τους αστυνόμους. Στη συνέχεια, η Ειρή­νη επιστρέφει από τη Γαλλία και ζει ξανά το ίδιο σκηνικό αναμο­νής με τη μητέρα τους να είναι εξαφανισμένη. Όπως είναι φυσι­κό, όλη αυτή η κατάσταση προκαλεί αναστάτωση στην ψυχολο­γία τόσο της κοπέλας όσο και ολόκληρης της οικογένειας.

Από την άλλη, ο Ηλίας έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Κωνσταντί­νο, καθώς του ανακοινώνει ότι, πλέον, μετά την αποκάλυψη ότι είναι αδέλφια, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει ό,τι του ανή­κει. Την ίδια ώρα, η Φάνη, όταν μαθαίνει τις εξελίξεις για την 'Αννα, επιχειρεί να το σκάσει. Ωρες μετά, ακούγονται πολλαπλοί πυρο­βολισμοί στο δάσος στο οποίο όλοι υποψιάζονται πως βρίσκεται η Άννα. Τότε, ο Αποστόλης σπεύδει αμέσως προς το ερειπωμέ­νο σπίτι. Φτάνοντας όμως εκεί, δεν βρίσκει τίποτα παρά μόνο τον ετοιμοθάνατο Παράσχο!

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πάρει τη Φάνη με το μέρος του

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με αποτέ­λεσμα ο Σταύρος και η γυναίκα του να καταστρώνουν νέο σχέδιο. Ξαφνικά, όμως, η Αστυνομία τους καλεί ξανά στο τμήμα για να δώσουν επαναληπτική κατάθεση. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος μαζί με τον Τόνι επισκέπτονται τον ιατροδικαστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε κάνει την εξέταση της σορού της Άννας.

Όπως είναι φυσικό, οι δυο τους ζητούν απαντήσεις μιας και, σύμφω­να με τις τελευταίες εξελίξεις, π γυναίκα είναι ζωντανή! Από την άλλη, ο Κωνστα­ντίνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να πάρει με το μέρος του τη Φάνη και της προτείνει να της δώσει περισσότερα χρήματα.

Την ίδια ώρα, ο Ηλίας περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ DΝΑ για να αποδείξει πως είναι νόμιμος κληρονόμος του Δούκα. Ο ίδιος, μάλιστα, θέλει να διεκδικήσει όσα έχει χάσει τόσα χρόνια. Έξι μήνες πριν από το μοιραίο ατύχημα του παράνομου ζευ­γαριού, η Ηλέκτρα είναι πολύ προβλημα­τισμένη για τη σχέση της με τον Κωνστα­ντίνο. Έτσι, λοιπόν, η γυναίκα παίρνει την πρωτοβουλία και ζητάει από τον Χρήστο τις συμβουλές του.

Δείτε τη συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved