Άγριες Μέλισσες: «Μου είχαν πει ότι θα με πάρουν πίσω όταν επιστρέψω, αλλά…» (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: «Μου είχαν πει ότι θα με πάρουν πίσω όταν επιστρέψω, αλλά…» (photos)

Ήταν να τον δούμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όμως αυτό δε συνέβη κι ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε σε συνέντευξή του για το ότι θα τον βλέπαμε στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, κάτι το οποίο δε συνέβη. Ακόμη, αναφέρθηκε στην επιστροφή της μυθοπλασίας και στο ενδεχόμενο να ενταχθεί στη σειρά.

Ένιωσες να στερείσαι πράγματα για χάρη της δουλειάς;

Κοίταξε, οι δικές μας συνθήκες εργασίας δεν είναι και οι πιο φυσιο­λογικές, αφού πέρα από όλα τα άλλα σκέψου ότι τα Σαββατοκύριακα κάνουμε διπλές παραστάσεις, δεν έχουμε διακοπές Χριστουγέννων και Πάσχα. Αυτό το συνειδητοποίησα τα τελευταία δύο χρόνια, που έμεινα εκτός θεάτρου λόγω της σειράς «Η ζωή εν τάφω», που προβλήθηκε στην ΕΡΤ, και έπειτα της ταινίας. Από το 2006, που είχα ξεκινήσει, βρέθηκα ξαφνικά χωρίς θέατρο και θυμήθηκα πώς είναι η καθημερινότητα ενός κανονικού ανθρώπου. Επομένως, γέμισα το πρόγραμμα μου με ένα σωρό δραστηριότητες.

Τηλεοπτικά τώρα, είχες κάνει θερμές συζητήσεις για να πρωτα­γωνιστήσεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέ­λισσες», αλλά αποχώρησες λόγω της ταινίας. Τώρα, έχετε συζη­τήσει εκ νέου το ενδεχόμενο συνεργασίας;

Ήθελα πολύ να είμαι στις «Άγριες Μέλισσες» και μου είχαν πει ότι θα με πάρουν πίσω αφού επιστρέψω. Ακόμα, όμως, δεν έχει γίνει αυ­τό, γιατί μάλλον δεν έχει προκύψει ο κατάλληλος ρόλος. Προς το πα­ρόν, πάντως, δεν έχουμε κάνει νέες συζητήσεις.

Πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι τα κανάλια πια επενδύουν στις ελληνικές σειρές;

Όταν τελείωσα τη Δραματική Σχολή, έπεσα στην περίοδο της απόλυ­της παρακμής, οπότε τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που τα κανάλια επενδύουν στις ελληνικές σειρές. Είναι αυτό που περιμέναμε.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved