Έρωτας Μετά: Αιματηρή απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αποστόλη (photos)
Media

Έρωτας Μετά: Αιματηρή απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αποστόλη (photos)

Oι εξελίξεις της σειράς «Έρωτας Μετά» σοκάρουν.

Ο Αποστόλης έχει διεισδύσει πολύ στην έρευνα για τον εντοπισμό της Άννας και αυτό ίσως το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. Ο Θοδωρής στήνει παγίδα θανάτου στον Αποστόλη έπειτα από εντολή του Σταύρου.

Ο Αποστόλης χωρίς να σκέφτεται τον κίνδυνο για τη δική του ζωή είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να βρει την Άννα και να κατα­φέρει να γυρίσει η γυναίκα σώα και ασφαλής στα παιδιά της.

Ο ίδιος, όμως, βρίσκεται στο πλευρό και του Χρήστου, ο οποίος καθημε­ρινά παλεύει να κρατήσει σε καλή ψυχολογία τα παιδιά τους. Έτσι, ο Αποστόλης αποφασί­ζει να πουλήσει το σπίτι του με σκοπό να βο­ηθήσει οικονομικά τον Χρήστο. Ο ίδιος, μάλι­στα, διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες πε­ριόδους της ζωής του προσωπικά, καθώς στο πλευρό του βρίσκεται η Λαμπρινή και η αγά­πη ανάμεσα τους είναι αμοιβαία και αληθινή.

Μάλιστα, ο Αποστόλης αποφασίζει να της κά­νει πρόταση γάμου και εκείνη όλο χαρά δέχεται. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Αποστόλης είναι όλο και πιο κοντά στο να βρει στοιχεία που να ενοχοποιούν τόσο τη συμμορία όσο και να εντοπίσει πού κρύβουν την Άννα. Κάποιοι, όμως, ενοχλούνται πολύ από τη συμπεριφορά του και τη δράση του.

Έτσι, ο Σταύρος, διαπιστώνοντας πως κινδυνεύει από τις απο­καλύψεις του Αποστόλη, δίνει στον Θοδωρή εντολή να τον σκοτώσει προκειμένου να σω­πάσει για πάντα. Ο Θοδωρής στην αρχή αντι­δρά αλλά στη συνέχεια καταστρώνει δολοφο­νική επίθεση εναντίον του Αποστόλη. Τις επό­μενες μέρες, ο Θοδωρής τον παρακολουθεί, και με την πρώτη ευκαιρία του επιτίθεται για να τον σκοτώσει.

Ωστόσο, η Λαμπρινή βλέπει τον Θοδωρή και ακαριαία μπαίνει μπροστά προκειμένου να προστατεύσει τον Αποστόλη!

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved