Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα θέλει να πεθάνει – Η Μαρίνα απειλεί με καταδίκη (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα θέλει να πεθάνει – Η Μαρίνα απειλεί με καταδίκη (photos)

Oι εξελίξεις της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» είναι καταιγιστικές.

Ο κόσμος της Μαρίνας γκρεμίζεται, καθώς μαθαίνει όσα σχεδίαζε η Μάρθα τόσους μήνες εναντίον των αγαπημένων της προσώπων. Όπως λοιπόν θα δούμε προσεχώς, η κοπέλα αντιμετωπίζει τη γυναίκα με σκληρό τρόπο με αποτέλεσμα η Μάρθα να θέλει να αυτοκτονήσει. Παράλληλα, η Μαρίνα σκέφτεται πολύ σοβαρά να την τιμωρήσει όπως της αξίζει...

Ο χειρότερος εφιάλτης της Μάρθας ζωντανεύει, καθώς η Μαρίνα μα­θαίνει όσα σχεδίαζε τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της. Συγκεκριμένα, η κοπέλα ακούει σοκα­ρισμένη το ηχογραφημένο υλικό στο οποίο η Μάρθα κανονίζει με τον Νίκο να σκοτώσουν την Κάτια.

Η ίδια χάνει τη γη κάτω από τα πό­δια της μιας και τόσα χρόνια είχε τη γυναίκα σαν μητέρα της και δεν περίμενε με τίποτα να την προδώσει. Πόσω μάλλον να θέλει να σκοτώσει την ίδια της τη μάνα! Εν τω μετα­ξύ, η Μάρθα δεν γνωρίζει όσα έχουν συμβεί και συνεχίζει να παίζει θέατρο, ενώ παράλ­ληλα ετοιμάζει νέα σχέδια πίσω από την πλά­τη όλων. Έπειτα από λίγο, η Μαρίνα αποκα­λύπτει σε όλους όσα έμαθε για τη Μάρθα και διαλυμένη ψυχολογικά πηγαίνει να την αντι­μετωπίσει.

Σε αυτή τη συνάντηση, λοιπόν, της λέει πως γνωρίζει όλη την αλήθεια για όσα έχει κάνει μέχρι τώρα! Στο άκουσμα της εί­δησης, η γυναίκα παγώνει και προσπαθεί να την πείσει πως το μόνο πράγμα που ήθελε ήταν να την προστατεύσει, διαβάζουμε στο mytv.

Ομως η Μαρίνα δεν πιστεύει τα λόγια της και αρνείται να τη συγχωρέσει. Φεύγοντας από εκεί, η κοπέ­λα συναντάει τη Ρένα και μαζί προσπαθούν να διαχειριστούν την προδοσία της γυναίκας. Την ίδια στιγμή, η Μάρθα είναι μόνη και απογοητευμένη.

Διαβάστε τη συνέχεια στις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved