8 λέξεις: Η μικρή Αθηνά χαροπαλεύει – Άφαντη η Σμαράγδα (photos)
Media

8 λέξεις: Η μικρή Αθηνά χαροπαλεύει – Άφαντη η Σμαράγδα (photos)

Οι εξελίξεις της σειράς «8 λέξεις» είναι καταιγιστικές και σοκάρουν.

Η Σμαράγδα έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμη δυσάρεστη περιπέτεια με επίκεντρο την ανήλικη κόρη της.

Ο κάθε ήρωας του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΙ έχει τις φανερές αλλά και τις κρυφές αδυναμίες του, που επηρεάζουν με κάθε τρόπο την καθημερινότητα του. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκετε» και η Σμαράγδα, η οποία μέρα με την ημέρα εθίζεται όλο και περισσότερο με το θέμα της χαρτοπαιξί­ας, με αποτέλεσμα ανά διαστήματα να χάνει τον έλεγχο.

Βέβαια, η γυναί­κα προσπαθεί να αποκρύψει τον εθισμό της από τους πάντες, αλλά μια κακή στιγμή είναι αρκετή για να αποβεί μοιραία για την κόρη της, την Αθηνά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, στα προσε­χή επεισόδια, η Σμαράγδα λέει ψέματα στη Θεανώ ότι δήθεν πηγαί­νει σε μία επείγουσα δουλειά και να προσέχει σαν τα μάτια της τη μι­κρή Αθηνά. Στην πραγματικότητα, όμως, πηγαίνει στη χαρτοπαικτική λέσχη.

Στη συνέχεια, το μικρό κορίτσι κλαίει ασταμάτητα και η νταντά της διαπιστώνει πως είναι άρρωστο. Τότε τηλεφωνεί στη Σμαράγδα για να την ενημερώσει σχετικά και να τη ρωτήσει τι να κάνει, αλλά μά­ταια. Εκείνη έχει το κινητό της στο αθόρυβο και δεν ξέρει ότι το παι­δί της περνάει δύσκολες ώρες.

Ετσι, η Θεανώ πηγαίνει το μικρό κο­ριτσάκι στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθει­ες, καθώς η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα σοβαρή, ενώ παίρνει την πρωτοβουλία να ενημερώσει τον Άκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved