Έλα στη θέση μου: Η νέα γυναίκα κι η σφοδρή σύγκρουση (photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Η νέα γυναίκα κι η σφοδρή σύγκρουση (photos)

Xαμός στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Η Ρενάτα ανακαλύπτει ότι ο Αχιλλέας έβγαλε τη βέρα του και ότι πλέον δεν έχει νόημα να προσπαθεί για τη σχέ­ση τους. Άλλωστε, αντιλαμβάνεται πως ο ίδιος δεν εν­διαφέρεται και οποιαδήποτε προσπάθεια είναι μάταιη. Λίγο αργότερα, εκείνος μαθαίνει ότι η Ρενάτα ήταν πάλι στο σπί­τι του Μάρκου και δεν μπορεί να μην πετάξει το καρφί του.

Οι μπηχτές του Αχιλλέα παγώνουν για άλλη μια φορά τη Ρε­νάτα, που τον αγαπά ακόμα, ενώ ο Μάρκος προτείνει να βρε­θούν όλοι μαζί και να γιορτάσουν τη φωτογράφιση της Σύλβιας. Παρ' όλα αυτά, η γνωριμία του Αχιλλέα με μια γυναίκα τον κάνει να γοητευτεί από εκείνη, και οδηγεί τα πράγματα σε άλλα μονοπάτια. Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση της Ρενάτας όταν συνειδητοποιήσει πως ο Αχιλλέας απομακρύνεται κι άλλο από εκείνη;

Ο Βλάσης Μαθαίνει για τις φωτογραφίες - Σφοδρή σύγκρουση με τη Φαίη

Μια επίσκεψη του Μένιου κάνει τη Μαρίνα να καταλάβει πως η Φαίη ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει τις φωτογρα­φίες της. Γι' αυτόν τον λόγο, η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Βλάση για τις φωτογραφίες που έχει στην κατοχή του το μοντέλο. Έτσι, ο νεαρός συναντιέται με τη Φαίη στη Sofo και τσακώνεται άσχημα μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved