Άγριες Μέλισσες: Αναρωτιέσαι τι ύψος έχει ο Μελέτης και ο Κωνσταντής; Σου έχουμε την απάντηση (Pics)
Media

Άγριες Μέλισσες: Αναρωτιέσαι τι ύψος έχει ο Μελέτης και ο Κωνσταντής; Σου έχουμε την απάντηση (Pics)

Άγριες Μέλισσες: Όσο ψάχνεις βρίσκεις. Η σειρά του Ant1 γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία και το τηλεοπτικό κοινό δεν σταματά να ψάχνει λεπτομέρειες για τις ζωές των ηρώων.

Μια από τις ερωτήσεις που συχνά συναντάμε κάνοντας search στο google είναι «τι ύψος έχουν οι πρωταγωνιστές της σειράς;».

Για τις πρωταγωνίστριες σας έχουμε ήδη αποκαλύψει τι ύψος έχουν για τους άντρες πρωταγωνιστές όμως;

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθεις τι ύψος έχει ο Θωμάς Κυπραίος, ο Κωνσταντής, ο Νικηφόρος, ο Λάμπρος, ο Μελέτης αλλά και άλλοι


Ο Θωμάς είναι ένας διπρόσωπος άνθρωπος που έρχεται στο χωριό ως ιδιωτικός ερευνητής στην υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη ούσα απολύτως σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Συστήνεται ως απόστρατος που θα ήθελε πλέον να ασχοληθεί με τη γεωργία. Ο Θωμάς θα καταφέρει να φτάσει στη λύση του μυστηρίου αλλά ο έρωτας θα αλλάξει προσωρινά τα σχέδιά του.



Περικλής Τόλλιας. Ο κοινοτάρχης του χωριού. Μορφωμένος, πολιτικάντης, φροντίζει να τα έχει καλά με όλους. Διατηρεί το σιδηρουργείο του χωριού κι είναι παντρεμένος με την Παγώνα, με την οποία έχει 3 κουτσούβελα. Το παίζει υποχείριο του Δούκα και θα συμμαχήσουν για να «εξοντώσουν» τις τρεις αδελφές


Είναι ο αρραβωνιαστικός της Ουρανίας, δουλεύει ως κλαριντζής σε πανηγύρια και αναγκάζεται να ταξιδεύει πολύ συχνά και να λείπει για μεγάλα διαστήματα.


Ο Κωνσταντής είναι ο μεσαίος γιος του Δούκα, Ο παρείσακτος της οικογένειας. Είναι επιπόλαιος, κακότροπος και ζηλιάρης ενώ, νιώθει πως βρίσκεται διαρκώς στη σκιά του αδερφού του, του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Επιζητά διακαώς την προσοχή του πατέρα του, μόνο που δεν είχε ποτέ ούτε τον δυναμισμό του Σέργιου, ούτε το μυαλό του Νικηφόρου. Του αρέσει να πίνει, και να γλεντάει ενώ πολλές φορές προκαλεί προβλήματα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την οργή του πατέρα του. Θεωρεί πως αδικείται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει στην οικογένεια τη θέση που πιστεύει ότι του αξίζει.


Ο Νικηφόρος είναι ρομαντικός, επαναστάτης και ο βενιαμίν της οικογένειας των Σεβαστών. Διαφέρει από όλους, αφού επιλέγει να λύνει τις διαφορές του με λογική και διάλογο. Έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει μοντέρνες ιδέες. Του αρέσει η κοσμική ζωή, έχει εκλεπτυσμένα γούστα ενώ, ταυτόχρονα, είναι μορφωμένος. Επιστρέφει στο χωριό με αφορμή τον γάμο του αδελφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του. Αυτό θα ανατρέψει μια για πάντα τα σχέδιά του να γυρίσει στο Παρίσι και να κυνηγήσει μία καριέρα ως συγγραφέας. Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μείνει κοντά του. Καταφέρνει όμως να του θέσει αυστηρούς όρους. Ο Νικηφόρος ζητά να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος σωστό και κυρίως να δεχτούν ως γυναίκα του, την Ασημίνα, την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η οργή και η άρνηση των γονιών του μοιάζουν απροσπέλαστα εμπόδια, αλλά η θέληση και το πείσμα του θα αποδειχθούν πανίσχυρα όπλα.



Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Επιστρέφει στο χωριό σαν δάσκαλος μετά από δέκα χρόνια και όντας πλέον παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος, σοβαρός και μετρημένος με προοδευτικές ιδέες. Αν και χαμηλών τόνων, δεν θα διστάσει να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στο θείο του Δούκα Σεβαστό και να υπερασπιστεί όσα ο ίδιος πιστεύει. Πριν φύγει για σπουδές ήθελε να παντρευτεί την Ελένη. Όμως οι πατεράδες και των δυο είχαν αντίθετη γνώμη. Εκείνος έφυγε με την υπόσχεση να γυρίσει και να την κλέψει αλλά, δεν κράτησε τον λόγο του.



Ο Μελέτης εργάζεται ως επιστάτης για τον Δούκα. Δεν έχει τρόπους και όλοι τον τρέμουν. Καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού του τρέχοντας όλες τις υποθέσεις του. Σέβεται και φοβάται τον Δούκα ενώ, παράλληλα, αισθάνεται υποχρέωση γιατί τον πήρε κοντά του από μικρό παιδί , σώζοντάς τον από την φτώχεια. Για χάρη του θα φτάσει στο έγκλημα. Ο Μελέτης είναι κρυφά ερωτευμένος με την μονάκριβη κόρη του Δούκα, Πηνελόπη, αλλά γνωρίζει πως η Μυρσίνη ποτέ δεν θα επέτρεπε να σηκώσει το βλέμμα του επάνω της


Μπες στη gallery και μάθε τα ύψη τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved