Στα άκρα οδηγείται η σχέση Ελένης Μενεγάκη και Alpha – Το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες
Media

Στα άκρα οδηγείται η σχέση Ελένης Μενεγάκη και Alpha – Το παρασκήνιο πίσω από τις κλειστές πόρτες

Το διαζύγιο Ελένης Μενεγάκη και Alpha, ναι μεν θα είναι τυπικό στα χαρτιά, όμως μόνο βελούδινο δεν πρόκειται να είναι επί της ουσίας, καθώς οι εκατέρωθεν διαρροές και βολές μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται...

O Alpha έχει αρχίσει ήδη να κάνει καινούργια συμβόλαια αλλά και να ανανεώνει τα υπάρχοντα. Η φράση «Ο αυθορμητισμός και η φρε­σκάδα της Αντελίνας ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθε­ατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια», όπως αναφερόταν στο δελτίο Τύπου που έβγα­λε το κανάλι για την ένταξη στο δυναμικό του της Αντελίνας Βαρθακούρη ήταν, σύμφωνα με παρατηρητές της τηλεοπτικής αγοράς, ευθέως άδειασμα της Ελένης Μενεγάκη για τη συμπεριφορά της.

Το ίδιο συνέβη και με μια φράση στην ανακοίνωση της ανανέωσης του συμ­βολαίου της Ναταλίας Γερμανού. «Οι καλύτερες σχέσείς χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθή­ματα κι έτσι ο Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και στις προθέσεις του σταθμού».

Η επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος

Το διαζύγιο Ελένης και Alpha είναι μάλλον οριστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, τις προηγούμενες μέρες υπήρξε μια σημα­ντική εξέλιξη. Η Ελέ­νη Μενεγάκη είχε επαφή με υψηλό­βαθμο στέλεχος του σταθμού, το οποίο τη ρώτησε γιατί δεν θέλει να μπει σε διαπραγμάτευση με το κανάλι.

Η Ελένη φέρεται να απάντησε κο­φτά πως μιλά μόνο απευθείας με τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών και αν θέλουν δι­απραγμάτευση, μπορεί να γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο. Να γίνει δηλαδή απευθείας ραντε­βού κορυφής ανάμεσα στην Ελένη και την ιδιοκτησία του καναλιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved