Κορονοϊός: Ξέσπασε η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες στο Instagram της- Τι συνέβη;
Media

Κορονοϊός: Ξέσπασε η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες στο Instagram της- Τι συνέβη;

Η Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες ξέσπασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι συνέβη;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, την οποία γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τις Άγριες Μέλισσες ξέσπασε με αφορμή μία εικόνα που είδε.

Όλοι πρέπει να μείνουμε στα σπίτια μας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού και να μην νοσήσουμε, όμως κάποιοι συμπολίτες μας δεν υπακούουν στα μέτρα της κυβέρνησης και βρίσκονται σε χώρους που είναι πολλά άτομα!

Πριν ο πρωθυπουργός λάβει μέτρα για την αναστολή λειτουργίας σε όλους τους χώρους λατρείας όλων των θρησκειών και δογμάτων μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία επέλεξε να συνεχίσει την κυριακάτικη λειτουργία, έστω και εάν κάλεσε τους ηλικωμένους πιστούς να μένουν σπίτια τους, η τηλεοπτική Θεοδοσία είδε πριν δύο μέρες τους πιστούς σε εκκλησία της Λάρισας να είναι ο ένας δίπλα στον άλλον και θέλησε να τονίσει ότι «μένουμε σπίτι»

Δημοσίευσε μία εικόνα από την εκκλησία της Λάρισας και έγραψε: «Σήμερα το πρωί εκκλησία στην Λάρισα! Και κάπου εδω σηκώνεις τα χέρια ψηλά! #μένουμε_σπίτι για το καλό όλων!! Και οι πιστοί κάντε τις προσευχές σας σπίτι σας δεν θα παρεξηγηθει κανένας θεός»!

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved