Νομίζεις πως οι σκηνές σεξ σε ταινίες είναι fake; Δες σε ποιες οι πρωταγωνιστές το… ευχαριστήθηκαν!
Media

Νομίζεις πως οι σκηνές σεξ σε ταινίες είναι fake; Δες σε ποιες οι πρωταγωνιστές το… ευχαριστήθηκαν!

Κι όμως έχει συμβεί και αυτό! Και ποιος δεν έχει αναρωτηθεί αν οι σκηνές σεξ που βλέπουμε στις ταινίες είναι αληθινές ή όχι.

Τις περισσότερες φορές οι σκηνοθέτες θέλουν να είναι τόσο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα που οι πρωταγωνιστές τους θέλοντας να δώσουν κορύφωση ερμηνείας κάνουν πραγματικά σεξ.

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στις ταινίες πορνό!

Οι πρωταγωνιστές δεν θέλουν να αποδείξουν αν είναι καλοί ή όχι απλά προσπαθούν να αποδώσουν το ρόλο τους, όσο πιο πειστικά γίνεται ώστε το τηλεοπτικό κοινό να ταυτιστεί με τους ήρωες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ταινίες αυτές οπού οι πρωταγωνιστές ευχαριστήθηκαν για τα καλά το ρόλο τους

  • Mektoub, My Love: Intermezzo

H ταινία έκανε πρεμιέρα το 2019 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών και μάλιστα σχολιάστηκε αρνητικά για την 13 λεπτών ερωτική σκηνή. Σε αυτή είδαμε τον πρωταγωνιστεί να ικανοποιεί τη συμπρωταγωνίστρια του για τα καλά.

  • 9 Songs

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2004 και δείχνει τους hipster χαρακτήρες της να κάνουν σεξ χωρίς να είναι προσποίηση

  • Intimacy

Η ταινία δείχνει πραγματικό σεξ και αυτό είναι κάτι σπάνιο για μια mainstream παραγωγή που κέρδισε μάλιστα το βραβείο Καλύτερης ταινίας στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου.

  • Lie with Me

Η πρεμιέρα της ταινίας ήταν στο Διεθνές φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο. Δείχνει τη σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας που κάνουν πραγματικό σεξ καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας.

  • Antichrist

Η ταινία αυτή κυκλοφόρησε το 2009 με πρωταγωνιστές τους Willem Dafoe και Charlotte Gainsbourg κι ενώ τα κορμιά τους είναι ντουμπλαρισμένα στη σκηνή του σεξ, το σεξ είναι πραγματικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved