Έρωτας Μετά: Δεν φαντάζεστε ποιον βρίσκουν νεκρό (photos)
Media

Έρωτας Μετά: Δεν φαντάζεστε ποιον βρίσκουν νεκρό (photos)

Mια δολοφονία είναι η αρχή για να ξεκινήσει ένα άγριο κυνηγητό που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της σειράς «Έρωτας Μετά».

Οι εξελίξεις και τα δεδομένα αλλάζουν δραματικά κάθε μέρα που περνά και όλοι οι ήρωες καλούνται να αντιμετωπί­σουν τα αδίστακτα σχέδια των πιο ισχυρών. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνει ο ίδιος ο Αφεντάκης. Ο άντρας που όπως φαίνεται οργάνωσε την απαγωγή της Άννας και κρύβεται πίσω από τους σκληρούς εκβιασμούς προς τον Κωνσταντίνο πέφτει νεκρός.

Η Αστυνομία εντοπίζει το πτώμα του και έπειτα από την ταυτοποί­ηση των στοιχείων του αρχίζει μία μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθούν οι συνεργάτες του. Τα νέα για τη δολοφονία του Αφεντάκη σοκάρουν τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο την 'Ολγα, που ξαφνικά βρίσκεται ξεκρέμαστη. Η κοπέλα πια δεν έχει κάποιον να στηριχτεί για το πώς πρέπει να κινηθεί αλλά και το πώς θα καλύψει τα ίχνη της, καθώς η Αστυνομία συνεχίζει να την αναζητά.

Όμως συνέπειες από τη δολοφονία αυτή φαίνεται πως υπάρχουν και στη σχέση του Ηλία με την Κατερίνα αλλά και της Όλγας με τον Παπαδόπουλο.

Οι αστυνομικοί, όμως, πολύ γρήγορα έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που τους οδηγούν στο συμπέρασμα πως η Όλγα συνεργαζόταν με τον Αφεντάκη. Αμέσως σημαίνει συναγερμός για τον εντοπισμό της.

Διαβάστε τη συνέχεια στις παρακάτω εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved