8 λέξεις: Ο Δημήτρης δίνει spoiler – Αυτή είναι η ανατροπή (photos)
Media

8 λέξεις: Ο Δημήτρης δίνει spoiler – Αυτή είναι η ανατροπή (photos)

Oι εξελίξεις της σειράς «8 λέξεις» είναι πολλές και οι ανατροπές ακόμη περισσότερες.

Ο Στέλιος Φύτρος, ο οποίος υποδύεται τον Δημήτρη, παρουσιάζει μια σκοτεινή πλευρά και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο my tv αναφέρθηκε στα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, και αν πρόκειται να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο δημοφιλές σήριαλ.

Φέτος, σε συναντάμε τηλεοπτικά στο ερωτικό - πο­λιτικό θρίλερ του ΣΚΑΙ «8 λέξεις». Μίλησε μου γι' αυτή τη συνεργασία...

Πρόκειται για μια υπέροχη συνεργασία, με μια δυνατή ομάδα, και χαίρομαι που είμαι μαζί τους. Ο κάθε συ­νεργάτης είναι ξεχωριστός στον τομέα του.

Περίμενες ότι η σειρά θα αποκτήσει σε σχετικά γρήγορο χρόνο το δικό της κοινό;

Ο Αντρέας (σ.σ.: Γεωργίου) έχει «χτίσει» το όνομα του και μαζί με την ομάδα του έχουν παρουσιάσει τόσες όμορφες δουλειές... Επομένως, σε όποιο κανάλι και να προβάλλονταν οι «8 λέξεις», ο κόσμος θα τους ακολουθούσε.

Τι κάνει ξεχωριστή την εν λόγω σειρά;

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που να μην ταυτίζε­σαι με κάποιον ήρωα ή ιστορία της σειράς.

Εσύ ως θεατής με ποια ιστορία έχεις ταυτιστεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω σκεφτεί και πολύ, γιατί είμαι ένας ιδιαίτε­ρος άνθρωπος. (Γελάει.) Για κάποιο λόγο, όμως, μου αρέσει να βλέπω *ην ιστορία του Φοίβου. Μου τραβάει το ενδιαφέρον.

Η σειρά, όπως έχει ανακοινωθεί ανεπίσημα, πρόκειται να συνεχιστεί και του χρόνου. Εχουν γίνει συζητήσεις για το ποιοι θα μείνε­τε και ποιοι θα φύγετε;

Προσωπικά, θέλω να συνεχίσω και του χρόνου στη σειρά. Από εκεί και πέρα, ο Αντρέας (σ.σ.: Γεωργίου) έχει πει ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο καστ και θα παραμείνουμε ως έχουμε., αλλά σίγουρα θα υπάρξουν προσθήκες νέων προσώπων.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε μια ιδιαίτερα σκοτεινή πλευρά του Δημήτρη, Τι τον οδήγησε εκεί;

Κατ' αρχάς, το «δαιμόνιο» μυαλό της σεναριογράφου μας Βάνας Δημητριού. Κανένας δεν έχει μόνο μία πλευρά, οπότε μέσα από μια σειρά γεγονότων αναγκάστηκε να δείξει και τη σκοτεινή του πλευρά.

Θα συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο από τα επεισόδια που έχεις μέχρι τώρα στα χέρια σου;

Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την ιστορία μου, οπότε θα πρέ­πει να τα δείτε στις οθόνες σας. Το σίγουρο είναι ότι η συνέχεια έχει πολύ ενδιαφέρον... Ακόμα και εγώ, πού έχω τα σενάρια στα χέρια μου, κάθε φορά εκπλήσσομαι και μου ανατρέπουν όσα γνωρίζω.

Ο Δημήτρης γιατί θέλει να κάνει κακό στην αδελφή του, την Ηλιάνα;

Ο Δημήτρης έχει πολλούς και διάφορους λόγους να θέλει να κάνει κακό στην αδελφή του, οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο στο να μείνει ο νόμιμος κληρονόμος της περιουσίας του Άκη. Το πιο βασικό είναι ότι έχει πληγωθεί πολύ επειδή έχασε τη μητέρα του εξαιτίας της Ηλιάνας, η οποία οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Πάμε να δούμε τι αποκάλυψε στις παρακάτω εικόνες…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved