Άγριες Μέλισσες : Τα vintage ρούχα που έγιναν μόδα - Μήπως έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου; (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες : Τα vintage ρούχα που έγιναν μόδα - Μήπως έχεις κι εσύ στη ντουλάπα σου; (Photos)

Άγριες Μέλισσες : Τα κοιτάς ξανά και ξανά και λες δε μπορεί, έχω κι εγώ… ναι, είναι αλήθεια σίγουρα έχεις κι εσύ ένα σαν αυτά τα υπέροχα παλτό ή τα φορέματα των πρωταγωνιστριών.

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958. Αυτή ήταν η χρονιά που στιγμάτισε για πάντα τις αδερφές Σταμίρη και κάπως έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι με δεκάδες ιστορίες που εκτυλίσσονται στο Διαφάνι και το τηλεοπτικό κοινό να έχει γίνει μάρτυρας.

Εκτός όμως από πρόσωπα, ιστορίες και μυστικά, υπάρχουν κι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μας κάνουν «κλικ» και μπαίνουμε σε πειρασμό!

Όπως για παράδειγμα τα φορέματα των πρωταγωνιστριών αλλά και τα αξεσουάρ ή τα παπούτσια με τα οποία ολοκληρώνουν τις άψογες εμφανίσεις τους.

Πριν καιρό είχαμε «σταμπάρει» ένα ζευγάρι μαύρες γόβες της Μυρσίνης. Σίγουρα έχεις κι εσύ αντίστοιχο «κομμάτι».

Είναι από αυτά τα ζευγάρια παπουτσιών που ποτέ δεν φεύγουν από τη μόδα. Αργότερα πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη, αυτό το λευκό ζευγάρι με χρυσό τακούνι που φορά η τηλεοπτική Ασημίνα.

Είναι ένα ζευγάρι γόβες που από το Διαφάνι του ΄58 μέχρι και σήμερα είναι μόδα. Έπειτα ποια από εμάς δεν έχει στη ντουλάπα της ένα παλτό σαν αυτό της Δρόσως ή ακόμη ένα υπέροχο φόρεμα και μια ζώνη που αναδεικνύει τη μέση κάθε γυναίκας, όπως αυτά που επιλέγει η Βιολέτα.

Δες τα ένα προς ένα στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved