Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αποφυλακίζεται
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αποφυλακίζεται

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η οδυνηρή περιπέτεια της Κάτιας εξαιτίας της Μάρθας.

Η Κάτια, παρόλο που προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της αλλά και την κόρη της, φαίνεται πως αυτό φαντάζει αδύνατο. Η γυναίκα, όπως οας έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, πέφτει στην παγίδα της Μάρθας και κατηγορείται από τις Αστυνομικές Αρχές για να ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον φόνο του Νίκου. Με όλα τα στοιχεία να την υποδεικνύουν ένοχη, η Κάτια οδηγείται στο κρατητήριο και στη συνέχεια στη φυλακή.

Η ίδια καταρρέει, καθώς δεν έχει ψυχικά αποθέματα ώστε να αντιμετωπίσει με δύ­ναμη αυτή τη σκληρή και άδικη δοκιμασία που περνάει ακόμη μία φορά. Στη σκέψη και μόνο πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή, κλαίει με λυγμούς, σύμφωνα με το my tv. Παράλληλα, η εξέλιξη αυτή πεισμώνει τη Μαρίνα, τον Αργύρη και τον Φώτη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποδείξουν σε όλους πως η Κάτια είναι αθώα.

Έτσι, όλοι μαζί ψάχνουν να βρουν στοιχεία. Μέρες μετά, ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου δημιουργεί αμφιβολίες στον αστυνόμο και φέρνει νέα δε­δομένα στην υπόθεση αυτή. Ο ίδιος, μάλιστα αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Μαρίνα είχε δίκιο που κατηγορούσε τη Μάρθα ως δο­λοφόνο του άντρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved