Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας μένει μόνος! Η Ρενάτα ξανά ερωτευμένη
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας μένει μόνος! Η Ρενάτα ξανά ερωτευμένη

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας πρώτος αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, να αφήσει πίσω του τη Ρενάτα και να βρει παρηγοριά για τον χωρισμό του σε άλλη γυναίκα.

Αυτή, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, είναι η Εβίτα. Ωστόσο, όλα πρόκειται να ανατραπούν. Ο Αχιλλέας μένει ξαφνικά μόνος του, ενώ η πληγωμένη από εκείνον και τη συμπεριφορά του Ρενάτα αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στον Μάρκο και να του δώσει μία ευκαιρία.

Ο Αχιλλέας αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στην Εβίτα και στη σχέση τους και να αφήσει στο παρελθόν όσα τον πληγώνουν και αφορούν τη Ρενάτα. Η συμπεριφορά του απέναντι της εί­ναι αδιάφορη πληγώνοντας την κοπέλα και οδηγώντας την να πάρει και εκείνη καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμενε ο Αχιλλέας.

Η σχέση του με την Εβίτα βρί­σκεται στο έλεος των προβλημάτων και των κινδύνων που επιφέρει η απόσταση ανάμεσα τους, καθώς εκείνη μετακομίζει στο Λονδίνο. Τό­τε, ο Αχιλλέας, επειδή δεν θέλει να περάσει τα ίδια που βίωσε με τη Ρε­νάτα, παίρνει μία καθοριστική απόφαση.

Να την ακολουθήσει στην αγγλική πρωτεύουσα. Ο Αχιλλέας, ωστόσο είναι αρκετά πιεσμένος και τα συναισθήματα του μπερδεμένα. Από την άλλη, η Ρενάτα κάθε μέρα που περνάει δέχεται το διακριτικό φλερτ του Μάρκου, ο οποίος τη διεκδι­κεί. Ετσι, έπειτα από ένα τυχαίο γεγονός, π Ρενάτα ρίχνει τις άμυνές της. Όσο βρίσκεται στο σπίτι του νιώθει άρρωστη.

Ο Μάρκος είναι στο πλευ­ρό της για να τη βοηθήσει και έρχονται και πάλι κοντά. Μάλιστα, οι δυο τους κοιμούνται για πρώτη φορά μαζί και η Ρενάτα είναι έτοιμη να αφή­σει για πάντα πίσω της τον Αχιλλέα και τον θυελλώδη έρωτα που έζη­σαν και να ανοίξει την καρδιά της σε έναν νέα άντρα. Μάλιστα, την από­φαση της αυτή τη στηρίζει και στο ότι ο Αχιλλέας ήδη έχει κλείσει εισιτή­ρια χωρίς επιστροφή για το Λονδίνο.

Τα σχέδια του, όμως, ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο Αχιλλέας έχει έναν άσχημο καβγά με την Εβίτα και η ρήξη για το ζευγάρι είναι προ των πυλών. Ο ίδιος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

Η συνέχει στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved