Elif: Το φρικτό ατύχημα που θα ραγίσει καρδιές
Media

Elif: Το φρικτό ατύχημα που θα ραγίσει καρδιές

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά «Elif».

O Γιουσούφ, ακόμη μία φορά, δίνει σανίδα σω­τηρίας στην οικογένεια Εμίρογλου προσφέροντάς τους το σπίτι του για να μείνουν όταν η Μπαχριγιέ τους διώχνει από το δικό της. Ωστόσο, κανείς τους δεν έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη του και όλοι είναι αποφασισμένοι να δου­λέψουν σκληρά για να συνεισφέρουν στις ανάγκες του σπιτιού.

Έτσι, η Ζεϊνέπ ζητάει από τη Μελέκ να της βρει, αν μπορεί, δουλειά στο εργαστήρι ραπτικής και να εργάζονται μαζί. Η κοπέλα παίρνει, βέβαια, και την άδεια του Σελίμ, ο οποίος συμφωνεί αμέσως. Την επόμενη μέρα, η Μελέκ μιλάει για τη Ζεϊνέπ στον Τζεβαχίρ και εκείνος είναι σύμφωνος να ξεκινήσει δου­λειά την επόμενη κιόλας μέρα.

Την ίδια στιγμή, όμως, ένας τεχνικός προειδοποιεί τον Τζεβαχίρ για ένα χαλασμένο σίδερο, το οποίο πρέπει αμέσως να επι­διορθωθεί. Ωστόσο, ο Τζεβαχίρ, προκειμένου να γλι­τώσει χρήματα, αδιαφορεί για την προειδοποίηση του τεχνικού.

Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο Τζεβαχίρ δεν ενημερώνει καμία εργάτρια για το χαλασμένο σίδερο, η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει το σιδέρωμα των υφασμάτων στη δουλειά, διαβάσαμε στο my tv. Η κοπέλα, όμως, δεν γνωρίζει πως το σίδερο είναι χαλασμένο και έχει ένα φρικτό ατύχημα. Τα χέρια της πιάνονται στο σιδερωτήριο και αρχίζουν να καίγονται. Η Ζεϊνέπ σφαδάζει από τους πόνους και καλεί σε βοήθεια.

Ο Ερκούτ στήνει παγίδα στον Σελίμ

Τα κορίτσια προσπαθούν να μεταφέρουν τη Ζεϊνέπ στο νοσοκομείο αλλά δεν υπάρ­χει κάποιο αυτοκίνητο διαθέσιμο. Τη λύση δίνει και πάλι ο Πουσούφ, καθώς τη με­ταφέρει εκείνος. Οι γιατροί περιποιούνται αμέσως τα τραύματα της, τα οποία είναι αρκετά σοβαρά, ενώ η Αϊσέλ ενημερώνει τη Μελέκ για το ατύχημα μιας και δεν βρι­σκόταν στο εργαστήρι. Εκείνη, με τη σειρά της, καλεί τον Σελίμ και όλοι κατευθύνονται προς το νοσοκομείο για να βρεθούν κοντά στη Ζεϊνέπ. Πίσω στο εργαστήρι, η Φεραγιέ προειδοποιεί τον Τζεβαχίρ πως ίσως έχει μπλεξίματα με το ατύχημα της Ζεϊνέπ και στη συνέχεια πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει την κοπέλα. Η Μελέκ και τα κορίτσια δεν μπορούν να καταλάβουν πώς έγινε το ατύχημα.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Ερκούτ είχε αναθέσει στον Βεϊσέλ να χρησιμοποι­ήσει ένα ταξί για να μεταφέρει ένα πακέτο. Ο Βεϊσέλ κάλεσε τότε τον Σελίμ για να τον εξυπηρετήσει αλλά τελικά δεν παρέδωσε ποτέ το πακέτο, καθώς έσπευσαν στο νο­σοκομείο εξαιτίας του ατυχήματος της Ζεϊ­νέπ. Ωστόσο, ο Βεϊσέλ έχει βάσιμες υποψί­ες πως ο Ερκούτ κάτι σχεδιάζει, καθώς δεν τον άφησε να χρησιμοποιήσει κάποιο αμάξι της εταιρείας αλλά επέμενε να κινηθεί με ταξί. Αργότερα, και αφού έχει μάθει πως η Ζεϊνέπ είναι καλά στην υγεία της, ο Βεϊσέλ επιστρέφει το πακέτο στον Ερκούτ και του λέει πως δεν βρήκε ταξί. Δεν του αποκα­λύπτει τίποτα για το ατύχημα. Ο Ερκούτ, όμως, ξαφνιάζεται, καθώς ξέρει την πιά­τσα του ταξί του Σελίμ και τα ωράρια του.

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved