Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συγχωρεί τον Κυπραίο – Η ζήλια της κι η δεύτερη ευκαιρία (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη συγχωρεί τον Κυπραίο – Η ζήλια της κι η δεύτερη ευκαιρία (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος κατάφερε να τους εξαπατήσει όλους και πλήγωσε ανεπανόρθωτα τη Λενιώ, ωστόσο εκείνη αποφασίζει να τον συγχωρήσει.

Η Ελένη έχει αποδείξει πως είναι μία δυναμική γυναίκα που πάει κόντρα σε ηθικούς φραγμούς και στερεότυπα της επο­χής της. Δουλεύει όλη μέρα προκειμένου να μην έχει κανέ­ναν ανάγκη. Ωστόσο, έχει αποδείξει πως η καρδιά της, αν και ανοίγει δύσκολα σε κάποιον, πληγώνεται εύκολα.

Και η τύχη μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είναι με το μέρος της στα ζητήματα καρδιάς. Ο Θωμάς μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και έφερε τα πάνω κάτω. Κατάφερε να την κάνει να τον εμπιστευτεί και ενώ ο αρχικός του στόχος ήταν να αποδείξει πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο, έπειτα την ερωτεύτηκε. Ένας θυελλώδης έρωτας, που όμως κατέληξε άδοξα.

Οι δαίμονες που κυνηγούν τον Θωμά από το παρελθόν του τον οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει την Ελένη στην εκκλησία που θα πα­ντρεύονταν. Αυτό πλήγωσε πολύ τη Λενιώ, η οποία όταν τον αντί­κρισε ξανά ένιωσε οργή για εκείνον. Του ξεκαθάρισε πως η σχέση τους ανήκει πια στο παρελθόν, ενώ θα μιλούν μόνο για ό,τι έχει να κάνει με τον συνεταιρισμό του οποίου μέλη είναι και οι δύο.

Διαβάστε τη συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved