8 Λέξεις: Την οικογένεια του «Μιλτιάδη» την έχεις δει; Θα εντυπωσιαστείς με τις φώτο!
Media

8 Λέξεις: Την οικογένεια του «Μιλτιάδη» την έχεις δει; Θα εντυπωσιαστείς με τις φώτο!

Ο Κούλλης Νικολάου πρωταγωνιστεί στις 8 Λέξεις και υποδύεται τον Μιλτιάδη Μαρόγλου!

Ο Μιλτιάδης είναι πολιτικός, αντιπρόεδρος του κόμματος και δικηγόρος. Είναι σοβαρός με ελεγχόμενες φιλοδοξίες. Καλός οικογενειάρχης που κρύβει το δικό του μυστικό που αν βγει στο φως θα τινάξει στον αέρα την πολιτική του καριέρα καθώς και την οικογένεια του.

Ο Μιλτιάδης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα και έχουν δύο παιδιά την Ιφιγένεια και τον Φοίβο.

Στην πραγματικότητα, ο Κούλλης Νικολάου, ο τηλεοπτικός Μιλτιάδης Μαρόγλου, είναι παντρεμένος με την Κλαίρη εδώ και 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά την Ελένη και τον πιο μικρό, τον Νεκτάριο. Μάλιστα, την Ελένη την είδαμε στις 8 Λέξεις να υποδύεται την Μυρτώ Γιαβάση, ένα κοριτσάκι που ήταν σε ίδρυμα.

Ο Κούλλης Νικολάου έχει 12 χρόνια διαφορά με τη σύζυγό του, την οποία λατρεύει. Ο ηθοποιός σε πολλές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν κρύβει την αδυναμία που της έχει! Σε μία δημόσια εξομολόγηση είχε αναφέρει: «Όσες ζωές και να ζήσω πάντα εσένα θα θέλω να Αποκτήσω !

Είσαι το όνειρο μου , αυτό το όνειρο που δεν τελειώνει με το ξύπνημα που δεν μπορεί να σβήσει στον ξύπνιο ! Και είσαι η γυναίκα μου η μάνα των παιδιών μας μια Μάνα αξία μια γυναίκα νεράιδα αυτό είσαι η νεράιδα μου !».

Δείτε την υπέροχη οικογένεια του Κούλλη Νικολάου, του τηλεοπτικού Μιλτιάδη Μαρόγλου από τις 8 Λέξεις!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved