Αποκλειστικό: Ήλιος: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Καβάλα
Media

Αποκλειστικό: Ήλιος: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Καβάλα

Ήλιος: Πρεμιέρα κάνει σε μερικές ημέρες η νέα αστυνομική-κοινωνική σειρά του Ant1.

Ο ANT1 και φέτος έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, επενδύοντας σε σειρές μυθοπλασίας, τόσο κωμικές, όσο και δραματικές.

Η καθημερινή σειρά, "Ήλιος" έρχεται με πρωταγωνιστές, τον Γιώργο Καραμίχο, την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τη Ντόρα Μακρυγιάννη, και πολλούς ακόμη.

Το gossip-tv.gr έχει εξασφαλίσει τις πρώτες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα.

Η υπόθεση της σειράς

Η Λήδα επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο, στην πόλη όπου γεννήθηκε, ύστερα από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένεια της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις, χωρίς κανείς γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν. Ο πρώτος άνθρω­πος που θέλει να δει είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρί­σκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πό­λης.

Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματα της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη, και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη, τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση της.

Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ' το μικροσκόπιο τη ζωή όλων, απο­καλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα». Ποιος θέλει να ενοχοποιήσει τη Λήδα για τον φόνο του φίλου της και γιατί; Τι είναι αυτό που ήξερε ο δολο­φονημένος άντρας και γι’ αυτό έπρεπε να σωπάσει για πάντα;

Τι κρύβεται πίσω από την αυ­τοκτονία της αδελφής της, 18 χρόνια πριν; Πώς αντιδρά ο Πέτρος όταν συνειδητοποιεί ότι όλο όσα ήξερε για τη μητέρα του ήταν ψέματα; Πώς αντιδρούν οι γονείς της στην απρόσμενη άφιξη της, που ανατρέπει όλα όσα γνώριζαν μέχρι τώρα;

Τι θα γίνει όταν η Λήδα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον μεγάλο της έρωτα από το παρελθόν; Και πώς θα αντιδράσει η γυναίκα του Αλίκη και τα παιδιά του στις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν; Τι θα γίνει όταν και ο Δημήτρης διεκδι­κήσει μια θέση στη ζωή της Λήδας;

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved