Survivor: Σάκης και Μαριαλένα «έθαψαν» τους Amigos και το Twitter «πήρε φωτιά»
Media

Survivor: Σάκης και Μαριαλένα «έθαψαν» τους Amigos και το Twitter «πήρε φωτιά»

Survivor: Περίεργο το κλίμα στην παραλία των Survivors, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/6).

Η παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί εδώ και μέρες ανάμεσα στον Ηλία, στον Κόρο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο, δηλαδή μεταξύ των Amigos, φαίνεται πως συνεχίζεται.

Οι τρεις Amigos ήταν πιο ψυχροί από ποτέ μεταξύ τους, καθώς ο Ηλίας στην προσπάθειά του να τα έχει καλά με όλους και φυσικά και με την Μαριαλένα και τον Σάκη, φαίνεται πως προκάλεσε τον εκνευρισμό των φίλων του.

Ωστόσο, όλα αυτά η Μαριαλένα δεν τα γνώριζε, μιας και βρισκόταν στο νοσοκομείο, και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού δεν γνώριζε για ποιο λόγο υπήρχε όλη αυτή η ένταση μεταξύ των Amigos.

Την επόμενη μέρα η ίδια, συζήτησε με τον Σάκη Κατσούλη, όλα όσα ειπώθηκα στο συμβούλιο, προσπαθώντας να καταλάβουν τι ήταν αυτό ακριβώς που ενόχλησε τόσο τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως μεταξύ τους δεν υπάρχει φιλία αλλά λυκοφιλία.
«Ο Ηλίας αθέτησε τη συμφωνία που είχε κάνει με τους Amigos και μας πλησίασε. Αυτό όμως δεν συνέφερε κανέναν να το συζητήσει. Ούτε τον Ηλία ούτε τον Ασημακόπουλο. Το ένστικτό μου μού λέει ότι κάτι έχει κάνει ο Ηλίας και δίκιο έχει ο Κόρο. Κάτι έχει παιχτεί», ήταν μερικά από τα λόγια της Μαριαλάνας.

Και όσο το ζευγάρι «έθαβε» τους Amigos, οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter έκαναν το ίδιο για εκείνους.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved