Survivor Ημιτελικός: Δεν πάει ο νους σου ποια πρώην παίκτρια είναι! Θα τα χάσεις!
Media

Survivor Ημιτελικός: Δεν πάει ο νους σου ποια πρώην παίκτρια είναι! Θα τα χάσεις!

Survivor Ημιτελικός: Την είδαμε και δεν την αναγνωρίσαμε!

Με εντελώς αλλαγμένη εμφάνιση και λαμπερό look η πρώην παίκτρια βρέθηκε στο live του ημιτελικού και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και όπως καταλαβαίνεις όχι άδικα αφού είναι πραγματικά μια άλλη από το κορίτσι που γνωρίσαμε στον Άγιο Δομίνικο.

Κι αν ακόμη δεν κατάλαβες για ποια πρόκειται…

Το κορίτσι με το σταρένιο δέρμα, το θεϊκό κορμί και το απίθανο μίνι φόρεμα είναι η Μαριάνθη Κασδάγλη! Θυμίζουμε ότι η 30χρονη Μαριάνθη Καλατζάκη- Κασδαγλή, είναι Πλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα – Ιταλία.

«Ήθελα να βιώσω αυτή την πολύ όμορφη εμπειρία, μία ακόμα στις όσες έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Αυτό που έβλεπα και πάντα μου άρεσε ήταν τα αγωνίσματα στους στίβους της μάχης. Ήθελα να γίνω κι εγώ αληθινή Survivor, να μπορέσω να επιβιώσω στο νησί. Από εκεί και πέρα, το έπαθλο σίγουρα δεν με άφηνε αδιάφορη. Μπορεί να κάνω ένα επάγγελμα με καλές οικονομικές απολαβές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν χρειάζομαι τα χρήματα. Ασφαλώς λοιπόν και ήθελα να φτάσω κοντά στο έπαθλο, ίσως και να το κέρδιζα κιόλας. Γιατί όχι;», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved