Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Η θεία με την απροσδιόριστη ηλικία έκανε το Twitter να «ξεσαλώσει»!
Media

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Η θεία με την απροσδιόριστη ηλικία έκανε το Twitter να «ξεσαλώσει»!

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Το σημερινό επεισόδιο (14-1) ήταν τουλάχιστον απολαυστικό, με τις ατάκες να πηγαίνουν και να έρχονται και το Twitter να "παίρνει φωτιά", χωρίς να αφήσει τίποτα να πέσει κάτω. 

Είναι μια από τις λατρεμένες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της προβολής του, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο δεν χάνει επεισόδιο.

Σήμερα (14-1), παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο για το 2022 από τους "Συμπέθερους από τα Τίρανα" και "λιώσαμε" από τα γέλια. Η θεία Παυλίνα, είναι εκείνη που δεν ξέρει ποτέ ποια είναι η ηλικία της και σε κάθε έναν, λέει και έναν διαφορετικό αριθμό. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Πένυ με τον Λυκούργο να επισκέπτονται την θεία Παυλίνα, με σκοπό να την πείσουν να τους γράψει το κτήμα, χωρίς φυσικά να ξέρουν ότι στο ίδιο σπίτι ήταν και η Βασίλης και η Πωλίνα.

Όλα έγιναν για την κληρονομιά της Γκουργκουτζέλας, ενώ είδαμε τα εκτυλίσσεται μεγάλη ένταση μεταξύ της Πένυς και της Πωλίνας, για τα "κλωπιμαία" από την θεία Παυλίνα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

«Κάγκελο» η Μενεγάκη με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου –«Μη μου το λες αυτό! Δεν το δέχομαι»!

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Νέες περιπέτειες στο Κουδουνάρι και οι παρεξηγήσεις πάνε κι έρχονται!

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Τα Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών της σειράς του Mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved