Η Γη της Ελιάς: Έπεσε το πρώτο φιλί Άννας και Λεωνίδα και το Twitter «τους πάντρεψε»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Έπεσε το πρώτο φιλί Άννας και Λεωνίδα και το Twitter «τους πάντρεψε»!

H Γη της Ελιάς: Το σημερινό επεισόδιο έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αλλά και κάποιες εξελίξεις, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, που από την πρώτη στιγμή που έκανε πρεμιέρα, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Το ειδύλλιο μεταξύ της Άννας και του Λεωνίδα έδειχνε, μέχρι και το προηγούμενο επεισόδιο, ότι προχωρούσε πολύ αργά, δεδομένου ότι ο Λεωνίδας ήταν εκείνος, που δεν έδειχνε ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο ερωτικό ενδιαφέρον. Η Άννα είχε εκδηλώσει από την αρχή τα αισθήματά της και προσπαθούσε να τον κάνει να την προσέξει, καλώντας τον πολύ συχνά για φαγητό στο σπίτι της, έτσι ώστε να είναι πιο χαλαρό το κλίμα, για να γνωριστούν και καλύτερα.

Στο σημερινό επεισόδιο από την Γη της Ελιάς είδαμε τον Λεωνίδα να πλησιάζει ερωτικά την Άννα και να της λέει ότι δεν θέλει να τον παρεξηγήσει, μιας και είναι ακόμα νωρίς να γίνει κάτι μεταξύ τους. Η Άννα, με την σειρά της, του είπε ότι περίμενε καιρό αυτήν την στιγμή και έτσι οι δυο τους αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί.

Στο Twitter τα σχόλια ήταν αποθεωτικά, με τους χρήστες να αποθεώνουν το νέο ζευγάρι της σειράς.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Κάγκελο η Δανάη με το spoiler – Αυτός ο νέος έρωτας θα φέρει τα πάνω κάτω!

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης βλέπει φωτό από τον γάμο της Βασιλικής και τη δείχνει στον Στάθη

Σταύρος Λούρας: Ο Θεοδόσης της Γης της Ελιάς, η ηλικία, η κούκλα κόρη και τα τέσσερα εγγόνια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved