Βινύλιο: Το αφιέρωμα στην ελληνική ροκ σκηνή «έβαλε φωτιά» στο Twitter- Επικά σχόλια!
Media

Βινύλιο: Το αφιέρωμα στην ελληνική ροκ σκηνή «έβαλε φωτιά» στο Twitter- Επικά σχόλια!

Βινύλιο: Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη εκπομπή, που μας έβαλε σε ένα κλίμα αναμνήσεων, μιας και αποτέλεσε μια αναδρομή στο παρελθόν. 

Με τη νέα χρονία, η ανατρεπτική παρέα έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και κάθε Παρασκευή, μας περιμένουν στην παρέα τους με ένα διαφορετικό εξαιρετικό αφιέρωμα, αποσκοπώντας στο να μας διασκεδάσουν, με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιουσης είχαν ετοιμάσει για το σημερινό επεισόδιο ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα για όλους τους τηλεθεατές, μιας και είχαν επιλέξει να παρουσιάσουν ένα top 30 από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της ελληνικής ροκ. Στο Βινύλιο παρακολουθήσαμε αγαπημένες μουσικές, που οι περισσότεροι είχαν συνδέσει με διάφορες στιγμές της ζωής τους: με την εφηβεία ή την παιδική τους ηλικία, τους πρώτους έρωτες και πολλά άλλα.

Όπως ήταν λογικό, το Twitter "πήρε φωτιά" στα σχόλια, τα οποία ήταν απολαυστικά. Οι χρήστες τόνισαν πως ξετρελάθηκαν με το συγκεκριμένο αφιέρωμα και δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα συγκεκριμένα τραγούδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

VINYΛΙΟ: Αφιέρωμα στα καλύτερα ελληνικά ροκ τραγούδια όλων των εποχών

Βινύλιο: «Φωτιά» στο Twitter - Η Νικολούλη, ο Χαρδαβέλας και τα επικά σχόλια!

Βινύλιο: Η πρώτη εκπομπή για το νέο έτος και η έκπληξη με την επιστροφή των «Α.Μ.Α.Ν: Τα Καθάρματα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved