Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος επέστρεψε Ελλάδα! Οι συγκινητικές στιγμές με τον γιο του στο αεροδρόμιο!
Media

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος επέστρεψε Ελλάδα! Οι συγκινητικές στιγμές με τον γιο του στο αεροδρόμιο!

Survivor: Ο Θανάσης Μπέλλος ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, επιβίωσης, βρίσκεται πλέον επί ελληνικού εδάφους. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να φύγει από το πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης μην αντέχοντας πλέον τις τόσο δύσκολες συνθήκες στην παραλία των Μαχητών.

Να θυμίσουμε ότι ο Θανάσης Μπέλλος είχε τραυματιστεί σε αγώνισμα στο κεφάλι και παρ' όλο που δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός, ο ίδιος δεν ένιωθε καλά. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν πάρει την απόφαση και ανακοινώσει ότι φεύγει από το παιχνίδι, είχε πει on camera ότι ένιωθε έναν δυνατό πόνο στο στήθος.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός στις 16 Ιανουαρίου ανακοίνωσε ότι μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μαχητές, Κρυσταλία Κουτσιμάνη, και Σταμάτη Καλαφατά αποχωρούσαν από το παιχνίδι.

Ο Θανάσης Μπέλλος ήταν ο μοναδικός παίκτης του φετινού Survivor που είδε στο αεροδρόμιο δικούς του ανθρώπους να τον περιμένουν. Ο γιος του ήταν εκεί για να τον προϋπαντήσει και φυσικά οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα σε πατέρα και γιο σε αυτό το αντάμωμα μετά από παραπάνω από έναν μήνα, ήταν πραγματικά συγκινητικές.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved