Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το Twitter «λάτρεψε» τον Φίλιππο- «Γλέντι» στα σχόλια!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική γεννάει και το Twitter «λάτρεψε» τον Φίλιππο- «Γλέντι» στα σχόλια!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) παρακολουθήσαμε την γέννα της Βασιλικής, που οι χρήστες του Twitter το αποκάλεσαν γεγονός της χρονιάς.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες δραματικές σειρές της φετινής σεζόν, με τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν ανελλιπώς, μιας και οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα.

Στην Αερόπολη, τα πράγματα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς. Ο Φίλιππος και η Βασιλική είναι ένα ζευγάρι, που από την αρχή το κοινό έχει λατρέψει και παρά τις δυσκολίες που έζησαν, πλέον ζουν πολύ ευτυχισμένα. Οι δυο τους, μετά τον γάμο τους, περίμεναν πως και πως την γέννηση της κόρης τους. Το μόνο αγκάθι σε όλο αυτό ήταν η σκληρή στάση των γονιών της Βασιλικής, οι οποίοι δεν δέχτηκαν με τίποτα τις επιλογές της.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-2) είδαμε ότι η μεγάλη ώρα έφτασε, μιας και εισήχθη στο μαιευτήριο, για να γεννήσει πρόωρα. Ο Φίλιππος είχε μεγάλη αγωνία μαζί της, μιας και δεν ήταν προετοιμασμένοι για πρόωρη γέννα και ανησύχησαν πολύ με αυτην την εξέλιξη. Στο τέλος, όλα πήγαν καλά, με τον Φίλιππο να ανακοινώνει στην Χάιδω και τον Λυκούργο ότι η κόρη του ήρθε στη ζωή και ότι μαζί με την Βασιλική χαίρουν άκρας υγείας.

Οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter ήταν επικές, μιας και λάτρεψαν την αντίδραση του Φίλιππου, που για ακόμα μια φορά, βρισκόταν στο πλευρό της γυναίκας του και έδειχνε το πόσο ερωτευμένος είναι.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved