Ο Σασμός behind the scenes! Όσα συμβαίνουν την ώρα των γυρισμάτων και δεν βλέπετε στην οθόνη!
Media

Ο Σασμός behind the scenes! Όσα συμβαίνουν την ώρα των γυρισμάτων και δεν βλέπετε στην οθόνη!

Σασμός: Φέτος, η επιτυχία της δημοφιλούς σειράς του Alpha είναι αδιαμφισβήτητη καθώς έχει καταφέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Πίσω από κάθε επιτυχία όμως, εκτός από καταπληκτικούς συντελεστές πρέπει να έχεις και ωραία ατμόσφαιρα στα παρασκήνια για να 'βγαίνει προς τα έξω' μία θετική αύρα, όσο τετριμμένο και αν ακούγεται αυτό.

Πράγματι όμως, αυτό ισχύει στο 100% στα γυρίσματα της σειράς Σασμός όπου οι ηθοποιοί που παίζουν έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι, έχουν πολύ καλή χημεία και φυσικά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να περνούν καλά.

Φυσικά, σχεδόν καθημερινά, με τέτοιο οργασμό δουλειάς, είναι λογικό να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τους πολύ... προχωρημένους και στιγμιότυπα από τα backstage των γυρισμάτων.

Την ώρα δηλαδή που οι ηθοποιοί διαβάζουν τα λόγια τους, περιμένουν να ρυθμιστούν κάποια τεχνικά θέματα ή απλά κάνουν διάλειμμα.

Πολλοί από τους πρωταγωνιστές, όπως ο Θάνος Μπίρκος ανεβάζουν και φωτογραφίες μέσα από το πλατό των γυρισμάτων που στην περίπτωσή του είναι πάντα η φυλακή όπου κρατείται μαζί με τον Αστέρη, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του Πετρή.

Επίσης, "ψαρέψαμε" στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στο καφενείο του χωριού, αλλά και από σκηνές που γύρισαν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος.

Δείτε τις στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved