Survivor - Ευρυδίκη: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μαυρισμένη και με... 12ποντο - Οι πρώτες φωτό
Media

Survivor - Ευρυδίκη: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μαυρισμένη και με... 12ποντο - Οι πρώτες φωτό

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου, πιο ανανεωμένη από ποτέ και με στυλ... αξιοζήλευτο!

Ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού κύκλου του Survivor, που κατά καιρούς, είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση, όχι μόνο με τις επιδόσεις της στους στίβους μάχης, αλλά και λόγω των δηλώσεών της.

Η αποχώρησή της από το Survivor έφερε κύμα θλίψης στο νησί και ιδιαίτερα στην Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία είχαν γίνει κολλητές φίλες και δεν μπορούσαν να αποχωριστούν η μια την άλλη.

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Απριλίου, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά την άφιξή της στα πάτρια εδάφη από τον Άγιο Δομίνικο. Φυσικά, μαζί της βρίσκονταν άνδρες της παραγωγής, οι οποίοι και την συνόδευσαν μέχρι το βανάκι, με σκοπό να επιστρέψει στην κατοικία της.

Η ίδια δεν απάντησε φυσικά σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μιας και είναι ένας από τους όρους της παραγωγής του Survivor και κανένας παίκτης κατά την άφιξή του, δεν μπορεί να κάνει καμία δήλωση.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν φανερά αδυνατισμένη αλλά και μαυρισμένη από τον ήλιο της Καραϊβικής, ενώ φορούσε ένα στενό τζιν παντελόνι με ένα λευκό tshirt, ενώ για παπούτσια είχε επιλέξει ένα ζευγάρι μάυρα πέδιλα με 12 ποντο λεπτό τακούνι. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο χέρι της φορούσε την μπαντάνα των Μαχητών, την οποία και πήρε από τον Άγιο Δομίνικο ως αναμνηστικό από την εμπειρία της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την άφιξή της στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved