Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Νίκος Αντωνόπουλος – Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο
Media

Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Νίκος Αντωνόπουλος – Οι πρώτες φωτό από το αεροδρόμιο

Survivor: Στην Ελλάδα επέστρεψε αργά τα βράδυ της Δευτέρας (18-04) ο Νίκος Αντωνόπουλος μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε στο αεροδρόμιο παρέα με τους άντρες της παραγωγής. Ο Νίκος ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης.

Ο γοητευτικός νέος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι, τονίζοντας πως είχε πολλά να δώσει ακόμα. Ένιωσε αδικημένος και μάλιστα δε δίστασε να το πει στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love it.

Ποιος είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος

Είναι μοντέλο, έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς διαγωνισμούς και είχε δηλώσει συμμετοχή και στο GNTM. Ο Νίκος Αντωνόπουλος αναδείχθηκε και ως ο πιο όμορφος Έλληνας για το 2019, στα καλλιστεία Manhunt Greece. Ο Νίκος σπούδασε Ιστορία – Αρχαιολογία στο Ρέθυμνο και πριν από δύο χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling. Μάλιστα συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό στις Φιλιππίνες Manhunt International.

Στις Φιλιππίνες κατέλαβε την δεύτερη θέση, στέφθηκε δηλαδή αναπληρωτής Manhunt International και πραγματικά αξίζει να δεις τις φωτογραφίες του και να καταλάβεις τους λόγους που του χάρισαν τη νίκη στον διαγωνισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved