Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!
Media

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα- Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο!

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με το γεγονός να προκαλλεί ποικίλες αντιδράσεις στους υπόλοιπους παίκτες. 

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες, με τον οποίον είχαν δημιουργηθεί πολυάριθμες εντάσεις, μιας και πάντοτε έλεγε ανοιχτά την γνώμη του και ποτέ δεν "μάσησε" τα λόγια του.

Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Μαΐου, ο Τάκης Καραγκούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα, με τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv να τον απαθανατίζει στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγη ώρα αφότου κατέφθασε στα πάτρια εδάφη. Ο ίδιος, με ισχυρή την συνοδεία των ανθρώπων της παραγωγής του ριάλιτι, απέφυγε, όπως έχει συμβεί και με τους υπόλοιπους παίκτες, να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες, αν και στον χώρο υπήρχαν πολλοί φωτογράφοι, αλλά και ρεπόρτερ από τις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριοςο Βενιζέλος τον περίμεναν και αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία και δεν δίστασαν να τον αγκαλιάσουν, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από το σχετικό φωτογραφικό υλικό. Ο Τάκης Καραγκούνιας, με ένα casual look επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να αγκαλιάσει την κόρη του, Ραφαήλια, η οποία, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor και να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικό υλικό κατά την άφιξή του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved