Next Top Model: Δείτε πως είναι σήμερα 13 χρόνια μετά η Νάιλα – Έγινε μαμά και είναι αγνώριστη
Media

Next Top Model: Δείτε πως είναι σήμερα 13 χρόνια μετά η Νάιλα – Έγινε μαμά και είναι αγνώριστη

Η Νάιλα Γκούγκνι  που γνωρίσαμε μέσα από το Next top model, άλλαξε πολύ και έγινε μαμά! 

Το κορίτσι από το Λίβανο, κατάφερε να μπει στη 10αδα του Next Top Model όταν συμμετείχε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αποχώρησε στα μέσα του διαγωνισμού.

Σήμερα είναι 35 ετών, δουλεύει ως μοντέλο, χορεύτρια, ενώ έχει κάνει και guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και βίντεο κλιπ.

Το 2019 έγινε μαμά και απέκτησε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Τότε την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της γράφοντας: «Σήμερα στις 00:30 γεννήθηκε η ανιψιά μου μια μεγάλη χαρά και ευτυχία..! Γεννήθηκε ένα κοριτσάκι πανέμορφο και γλυκό..! Τόσο όμορφο που δεν έχω λόγια να πω…! Σας αγαπώ και τους δυο όσο τίποτε άλλο και εσένα που με μεγάλωσες. την πιο γλυκιά πανέμορφη ανιψιά».

Να σας θυμίσουμε ότι η Νάιλα είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα αποκαλύπτοντας τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί: «Δεχόμουν πολλά σχόλια μικρή για το χρώμα μου, για τα μαλλιά μου. Μέχρι δευτέρα δημοτικού δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο για αυτό το λόγο. Μου έλεγαν ότι μοιάζω με κουρ@@@, ότι τα μαλλιά μου βρωμάνε, επειδή έφτιαχνα κοτσιδάκια και είχα μια εβδομάδα κοτσιδάκια, μου έλεγαν μη με ακουμπάς θα πάρω το χρώμα του δέρματος σου πάνω μου. Για 7 χρονών κοριτσάκι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Εγώ ήμουν σε μια γωνία και έκλαιγα. Το έλεγα στους γονείς μου. Κι εκείνοι ήταν σε μια ξένη χώρα και έπρεπε να δουλέψουν και να με μεγαλώσουν, οπότε και αυτοί πέρασαν δύσκολα. Δεν έβρισκαν δουλειά λόγω χρώματος. Ήταν κοινά τα συναισθήματα. Μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι δυνατή και πως όλα θα πάνε καλά»!

Δείτε πως είναι σήμερα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved