Survivor Ημιτελικός: Και τι δεν είχε το live! Έρωτες, καυτά φιλιά, συγκίνηση, εκπλήξεις...
Media

Survivor Ημιτελικός: Και τι δεν είχε το live! Έρωτες, καυτά φιλιά, συγκίνηση, εκπλήξεις...

Survivor Ημιτελικός: Ο αποψινός ημιτελικός είχε τα πάντα! Συγκίνηση, εκπλήξεις, τρυφερές αγκαλιές, υπέροχες αναμνήσεις, πολύ γέλιο... Μέχρι και πρόταση γάμου!

Στο live από νωρίς ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα πολλά και δυνατά συναισθήματα. Οι φιναλίστ έδειχναν ανυπόμονοι, όχι μόνο να δουν πώς θα εξελιχθεί η βραδιά αλλά και στο να αγκαλιάσουν μετά από καιρό τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μπορεί οι φιναλίστ να είδαν στη βίλα που φιλοξενούνται χθες τις οικογένειές τους, όμως δεν είχαν δει από κοντά τους συντρόφους τους. Έτσι, η Ασημίνα αναζητούσε μέσα στον κόσμο τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη, ο Άρης Σοϊλέδης είχε καρφώσει το βλέμμα του στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά που σύντομα θα παντρευτεί ενώ και ο Στάθης Σχίζας δεν άφηνε από τα μάτια του την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η συγκίνηση έγινε ακόμα πιο έντονη όταν ο Γιάννης Τσολάκης βρέθηκε στη σκηνή του live και ζήτησε από τη σύντροφό του Κατερίνα να βρεθεί κοντά του γιατί ήθελε να της κάνει... πρόταση γάμου.

Η Ασημίνα πάντως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν ο Χρήστος Δάντης πήρε το μικρόφωνο και της τραγούδησε ένα τραγούδι του που λέει πολλά και για τους δύο.

Όσο για τα ερωτευμένα ζευγάρια του παιχνιδιού, τη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, δεν κατάφεραν να μείνουν μακριά, όσο και αν ο Γιώργος Λιανός προσπαθούσε να τους κρατήσει μακριά.

Μαγική... στιγμή και εκείνη που η Βρισηίδα με τον Μαρτίκα έπρεπε να κόψουν την τούρτα του... γάμου τους την οποία είχε φτιάξει ειδικά για εκείνους ο Κώστας Παπαδόπουλος από το περυσινό Survivor.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά του ημιτελικού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved