Survivor Τελικός: Αγνώριστη η Ασημίνα! Το εντυπωσιακό φόρεμα, τα ψηλοτάκουνα και το απίθανο μακιγιάζ
Media

Survivor Τελικός: Αγνώριστη η Ασημίνα! Το εντυπωσιακό φόρεμα, τα ψηλοτάκουνα και το απίθανο μακιγιάζ

Survivor Τελικός: Λίγο έλειψε να μην την αναγνωρίσουμε! Άκρως εντυπωσιακή κατέφθασε στο Άλσος Γαλατσίου η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Φορώντας μια απίθανη τουαλέτα σε λευκή απόχρωση, ψηλές πλατφόρμες και με τέλειο μακιγιάζ αλλά και χτένισμα η παίκτρια μαγνήτισε τα «βλέμματα».

Χαρούμενη και πανευτυχής που κατάφερε που έφτασε στην τριάδα του ημιτελικού η Ασημίνα στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη του κοινού ενώ στο live του ημιτελικού ήταν πολύ συγκινημένη καθώς στο πλευρό της είχε τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος της αφιέρωσε τραγούδι μπροστά σε όλους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με στηρίξει και να με ψηφίσει απέναντι σε δυο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Στάθη και τον Άρη. Η αλήθεια είναι πως είμαι μέσα από την πρώτη μέρα και μου έρχονται πολλές στιγμές στο κεφάλι. Ήθελα να είμαι στον τελικό, εννοείται... Στενοχωριέμαι που δεν έφτασα απλά ξέρω ότι εξίμισι μήνες μάχομαι για αυτή τη μέρα, αυτός ήταν ο στόχος μου, έφτασα σε αυτή τη μέρα, δεν με νοιάζει σε ποια θέση...»", είπε και συνέχισε: «Νομίζω ότι αυτός που έχει ζήσει το Survivor πιο πολύ μετά από μένα, γιατί ο Στάθης μπήκε αργότερα, είναι ο Άρης. Για μένα πρέπει να το πάρει ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved