Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της στο Πρωινό, τα χαμόγελα και η φωτογράφιση
Media

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της στο Πρωινό, τα χαμόγελα και η φωτογράφιση

Απαστράπτουσα εμφανίστηκε στον χώρο φωτογράφισης για τη φετινή σεζόν του Πρωινού που αλλάζει ριζικά η Δούκισσα Νομικού όπου και συνάντησε τους περισσότερους από τους νέους συνεργάτες της. 

Παρουσία του Γιώργου Λιάγκα με τον οποίο θα παρουσιάζει μαζί το Πρωινό, η Δούκισσα φορώντας ένα υπέροχο ασπρόμαυρο σύνολο και διακριτικά βαμμένη υποδέχτηκε στο Νέο Ηράκλειο όλους τους νέους συνεργάτες της προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί για τη τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά, ως είθισται.

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου και φυσικά όλοι βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και πρόβες προκειμένου οι συντελεστές του Πρωινού του ΑΝΤ1 να είναι σίγουροι ότι το πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα θα είναι αυτό που τους ικανοποιεί.

Στο μεταξύ, η Δούκισσα Νομικού έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να συντονιστεί με τους νέους συνεργάτες της, ανάμεσά τους η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης, η Λίτσα Πατέρα αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα φέτος μαζί με την Άρια Καλύβα η οποία θα αναλάβει να παρουσιάζει αποκλειστικότητες στο αστυνομικό και κοινωνικό ρεπορτάζ.

Παρών στη φωτογράφιση που έγινε χθες ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας όμως ο φωτογραφικός φακός δεν στάθηκε αρκετά τυχερός ώστε να εξασφαλίσει κάποιο πλάνο του.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved